Οι νέοι κανονισμοί για τα παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots

Οι νέοι κανονισμοί παρουσιάστηκαν χθες σε Συνέντευξη Τύπου και οι οποίοι αναλυτικά αφορούν: 

1. Από την αγωνιστική Περίοδο 2021/2022 ποδοσφαιριστής για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Elite Πρωταθλήματα Κ14 της ΚΟΠ θα πρέπει να έχει αγωνιστεί τουλάχιστον ένα (1) χρόνο στα παιδικά πρωταθλήματα Grassroots της ΚΟΠ ( Τα παιδιά ηλικίας 2008  που θα είναι Κ13 φέτος θα πρέπει να αγωνίστηκαν στα Πρωταθλήματα Grassroots ΚΟΠ τουλάχιστον ένα (1) χρόνο  για να μπορούν το 2021 να παίξουν στα Ελίτ Κ14.  Παιδιά ηλικίας 2008 που αγωνίζονταν σε άλλα πρωταθλήματα εκτός ΚΟΠ, θα πρέπει να κάνουν εγγραφή και να αγωνιστούν στο Grassroots τουλάχιστον ένα χρόνο για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα Πρωταθλήματα ΚΟΠ από το 2021.

2. Από την Αγωνιστική Περίοδο 2022/2023 ποδοσφαιριστής για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Elite Πρωταθλήματα Κ14 της ΚΟΠ θα πρέπει να έχει αγωνιστεί τουλάχιστον δύο (2) χρόνια  στα παιδικά πρωταθλήματα Grassroots της ΚΟΠ (Τα παιδιά ηλικίας 2009  που θα είναι Κ12 φέτος θα πρέπει να αγωνιστούν στα Πρωταθλήματα Grassroots ΚΟΠ τουλάχιστον δύο (2) χρόνια για να μπορούν το 2022 να παίξουν στα Ελίτ Κ14.  Παιδιά ηλικίας 2009 που αγωνίζονταν σε άλλα πρωταθλήματα εκτός της ΚΟΠ, θα πρέπει από φέτος να κάνουν εγγραφή και να αγωνιστούν στο Grassroots για τουλάχιστον 2 χρόνια ούτως ώστε  να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα Ελιτ Πρωταθλήματα ΚΟΠ από το 2022.

3. Από την Αγωνιστική Περίοδο 2023/2024 ποδοσφαιριστής για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Elite Πρωταθλήματα Κ14 της ΚΟΠ θα πρέπει να έχει αγωνιστεί τουλάχιστον τρία (3) χρόνια  στα παιδικά πρωταθλήματα Grassroots  της ΚΟΠ ( Τα παιδιά ηλικίας 2010 που θα είναι Κ11 φέτος θα πρέπει να αγωνιστούν στα Πρωταθλήματα Grassroots ΚΟΠ τουλάχιστον τρία (3) χρόνια για να μπορούν το 2023 να παίξουν στα ελίτ Κ14.  Παιδιά ηλικίας 2010 που αγωνίζονταν σε άλλα πρωταθλήματα εκτός ΚΟΠ,  θα πρέπει φέτος να κάνουν εγγραφή και να αγωνιστούν στο Grassroots για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα Ελίτ Πρωταθλήματα ΚΟΠ από το 2023.

4. Προπονητές κάτοχοι Διπλωμάτων UEFA License που είναι προπονητές σε Πρωταθλήματα στην Κύπρο μη εγκεκριμένα από την ΚΟΠ, δεν έχουν δικαίωμα να δηλωθούν ταυτόχρονα, σε οποιοδήποτε Πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως Κατηγορίας και επιπέδου, της ΚΟΠ.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ