Tα νέα πακέτα της Cytavision για ποδόσφαιρο-Οι τιμές και οι επιλογές

To νέο της ελκυστικό πακέτο για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-21, παρουσίασε απόψε η Cytavision. Η εταιρεία, μετά τη συμφωνία με τις Primetel και Cablenet, για ενιαία παρουσίαση του κυπριακού πρωταθλήματος, είναι η πρώτη που δίνει μια γεύση από την ποδοσφαιρική πανδαισία, που θα έχει την ευκαιρία από φέτος, να παρακολουθεί ο Κύπριος φίλαθλος.
 
Συγκεκριμένα, τα πακέτα χωρίζονται σε value και variety, που κοστίζουν 12 και 24 ευρώ αντίστοιχα.
Αφού ο συνδρομητής επιλέξει ένα από τα δύο πακέτα, θα έχει στη συνέχεια την ευκαιρία να προσθέσει το κυπριακό ποδόσφαιρο, δηλαδή αγώνες Α’ και Β’ κατηγορίας, αγώνες κυπέλλου Κύπρου, γυναικείο ποδόσφαιρο και futsal, με μόνο 25 ευρώ.
Σε ότι αφορά τα ξένα πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων η Premier League, η La Liga, το Καμπιονάτο, το Γερμανικό και το Γαλλικό πρωτάθλημα, όπως επίσης και πρωταθλήματα άλλων αθλημάτων, το κόστος θα ανέρχεται στα 12,90.
Ουσιαστικά, η Cytavision, προσφέρει επίσης δύο εμπορικές προτάσεις. Η πρώτη είναι το value pack, με κυπριακό ποδόσφαιρο και ξένα πρωταθλήματα το οποίο θα κοστίζει 44,90 ή το variety pack, μαζί με το κυπριακό ποδόσφαιρο και τα ξένα πρωταθλήματα που θα κοστίζει 49,90 ευρώ.
Επίσης, δίνει τη δυνατότητα με 25 ευρώ, σε όποιον πελάτη Cytanet το επιθυμεί, να πάρει το πακέτο μόνο για το κυπριακό ποδόσφαιρο με 25 ευρώ ή με αποκωδικοποιητή για να το απολαμβάνει από την τηλεόρασή του με 27,90.
 
Σημειώνεται ότι το super pack, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο και οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα απολαμβάνουν όλο το περιεχόμενο μέσω του variety pack και των δύο νέων πρόσθετων αθλητικών πακέτων. Το περιεχόμενο αυτό θα προσφέρεται στην υφιστάμενη τιμή του super pack, μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2020.
Μιλώντας κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος της Cytavision, o Ανώτατος Εκτελεστικός Δ/ντης της Cyta Ανδρέας Νεοκλέους, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Μια δύσκολη χρονιά. Σε δύσκολες στιγμές όπως αυτές καλούμαστε όλοι να βρούμε έμπνευση. Δέσμευση μας είναι να βρούμε την έμπνευση. Και για να τη δούμε θα δούμε τους καλυτέρους στον κόσμο».
 
Σημείωσε επίσης, ότι «η Cyta πιστεύει ότι πρέπει να δημιουργηθεί περισσότερη αξία στο πρωτάθλημα. Αξία και συναίσθημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»