Crash test Ανόρθωσης-Απόλλωνα, πόλος έλξης τα νέα αποκτήματα

To πρώτο δυνατό φιλικό τεστ της νέας χρονιάς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι, ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα, στις 19:00, στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με κόσμο το Ανόρθωση-Απόλλωνας, μόνο διαδικτυακά η προπώληση

Οι ομάδες των Τιμούρ Κετσπάγια και Σωφρόνη Αυγουστή, θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν μετά την πολύμηνη αποχή και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.
 
Οι γηπεδούχοι, θα στερηθούν των υπηρεσιών των Κωστάκη Αρτυματά και Μπράνκο Βργκοτς. Ο πρώτος, είχε υποβληθεί εντός Ιουνίου σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να είναι έτοιμος γύρω στις αρχές Αυγούστου, ενώ ο Βργκότς αντιμετώπισε μεσοβδόμαδα πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να προφυλαχθεί.
 
Από την άλλη, ο Σωφρόνης Αυγουστή, έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του και αναμένεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής.
 
Το φιλικό θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet, με τους φίλους της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα να αναμένουν με αγωνία να δουν για πρώτη φορά αγωνιζόμενα τα νέα αποκτήματα των ομάδων τους.
 
Συγκεκριμένα, για την Ανόρθωση, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Κορέια, Ελουντού και Αμπαρτζουμιάν, ενώ για τον Απόλλωνα, οι Ντιγκινί, Φιλιώτης, Μαλεκκίδης και Νταμπό.
 
Υπενθυμίζεται ότι το φιλικό θα διεξαχθεί στην παρουσία 500 φίλων της Ανόρθωσης, μετά από έγκριση που έδωσε το Υπουργείο Υγείας.
 
Όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν να δουν από κοντά το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, θα πρέπει να αγοράσουν ηλεκτρονικά από το anotickets.com τα εισιτήρια τους. Η τιμή των εισιτηρίων καθορίστηκε στα 15 ευρώ.
 
Σε μια άλλη εξέλιξη, στις 17:45, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, θα πραγματοποιήσουν πορεία καταδίκης της τουρκικής εισβολής στο οδόφραγμα Δερύνειας, ενώ ακολούθως θα μαζευτούν στο σύνδεσμο Famagusta Ghetto στη Σωτήρα, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
 

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή