Αποκαλύψεις Ζαχίντ για Τραμετσάνι-«Είχε πρόβλημα μαζί μου, πήγα στο γραφείο του»

Στην «κόντρα» ανάμεσα στον ίδιο και τον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, αναφέρθηκε ο παίκτης των γαλαζοκιτρίνων, Γκαγιάς Ζαχίντ, μιλώντας σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «nettavisen.no».

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός μίλησε για όλα όσα αφορούν στον ίδιο, τη λευκωσιάτικη ομάδα, αλλά και το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

«Θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω και να παίξω σε μεγαλύτερο σύλλογο. Και αγωνιστικά και οικονομικά. Αυτό έχω στο μυαλό μου και έτσι θα πορευτώ. Είτε θα γίνει αυτό το καλοκαίρι είτε σε έξι μήνες. Πιστεύω ότι κάτι θα συμβεί», σημείωσε ο Γκάγιας Ζαχίντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ιστορία του «γίγαντα» που δολοφονήθηκε το '74-«Τον εκτέλεσαν και τον πέταξαν»

Ο Ζαχίντ διηγήθηκε στη συνέντευξή του και πώς κατέληξε από βασικότατο στέλεχος του ΑΠΟΕΛ να παραχωρηθεί δανεικός το περασμένο καλοκαίρι, εξαιτίας του Πάολο Τραμετσάνι.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε ενοχλημένος από τη στάση του Ιταλού κόουτς, αφού η... κόντρα των δύο τον έστειλε ουσιαστικά στην Ελλάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επικαλούνται νέες δηλώσεις Πετρίδη με το ψηλότερο συμβόλαιο στον Μπεν Σαχάρ

«Είχα άσχημη σχέση με τον προπονητή (σ.σ. Πάολο Τραμετσάνι). Με έσπρωξε προς την έξοδο, δεν μου επέτρεπε να αγωνιστώ. Είχε πρόβλημα μαζί μου. Μία μέρα πήγα στο γραφείο του για να τον ρωτήσω τι συμβαίνει. Ήθελα να μάθω γιατί από το πουθενά δεν έπαιζα και έμεινα στο περιθώριο. Ήθελα να μάθω απλώς τον λόγο που συνέβαινε αυτό, αλλά ο ίδιος δεν το χειρίστηκε τόσο καλά. Μιλήσαμε στο γραφείο του, αλλά η απάντησή του ήταν ότι δεν είχε κανένα ειδικό λόγο ή οποιαδήποτε απάντηση γι’ αυτό. Ήταν σε αμυντική στάση η απάντησή του, αλλά μετά από αυτή τη συνομιλία πάλι δεν έπαιζα. Ήμουν σε αδράνεια, αλλά νομίζω ότι δεν του είχε αρέσει που πήγα στο γραφείο του για να ζητήσω τον λόγο. Δύο βδομάδες μετά τον δανεισμό μου στον Παναθηναϊκό απολύθηκε από τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν ωραίο που έπαιξα σε ένα κλαμπ σαν τον Παναθηναϊκό, ακόμα κι αν δεν είναι στο επίπεδο που ήταν παλαιότερα. Είναι ιστορικά ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα μαζί με τον Ολυμπιακό, είναι φανταστικό να αποτελείς μέρος αυτούς του συλλόγου. Είναι ένας σύλλογος που πρέπει να αγωνίζεται για τον τίτλο», κατέληξε ο Νορβηγός. 

Δειτε Επισης

Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές