ΒΙΝΤΕΟ: Το έξτρα στοιχείο που δίνει ο Παπουλής στην Ομόνοια

Δηλώσεις στο OFC TV παραχώρησε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση της ομάδας του. Ο Νορβηγός μίλησε για τα συμπεράσματα του από το φιλικό με τον Άρη, την προετοιμασία, τους νεαρούς που αγωνίστηκαν και τα δύο νέα αποκτήματα.
 
«Χωρίσαμε την ομάδα στα δύο. Είναι ωραίο να σκοράρεις πολλά γκολ. Ο αντίπαλος ήταν ομάδα β' κατηγορίας αλλά εμείς είχαμε παραπάνω μέρες προπόνηση. Ήταν ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας. Ήταν πολύ καλό για τον Κακουλή που σκόραρε, ήταν πολύ καλύτερος απ' ό,τι στο παιχνίδι με τη Δόξα. Ήταν πολύ θετικό και είχαμε μεγάλη θέληση και από τον μικρό, τον Ανδρέα Σάββα. Δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να βελτιώνεται. Έχει προοπτική να εξελιχθεί».
 
«Ο Παπουλής τα πηγαίνει πολύ καλά για εμάς, μας δίνει κάτι έξτρα απ' ό,τι είχαμε πριν στο γήπεδο. Αποδίδει καλά με τους συμπαίκτες του. Ο Κίκο δείχνει επίσης ότι είναι καλός παίκτης. Όλοι ξέρουμε ότι είναι καλοί παίκτες. Τους είδαμε και προηγουμένως. Έχουμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό για όλες τις θέσεις στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος για την προετοιμασία. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και θέλουν να γίνουν καλύτεροι. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια. Δεν θα ταξιδέψουμε λόγω του covid. Θα μείνουμε εδώ και θα προσπαθήσουμε να βρούμε καλές ομάδες για ν' αγωνιστούμε. Για να γίνουμε καλύτεροι πρέπει να παίξουμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες».

Δειτε Επισης

ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ