Με τη βούλα τακτακαλίτης ο Βαν Κέσσελ

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο διεθνής με την Εθνική Κουρασάο Τζίνο Βαν Κέσσελ
 
Πρόκειται για 27χρονος ποδοσφαιριστή ο οποίος γεννήθηκε στην Ολλανδία και αγωνίζεται ως επιθετικός. Μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ μπορεί επίσης να αγωνιστεί και ως φορ αλλά και ως επιτελικός μέσος.

O Βαν Κέσσελ, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Αλκμάαρ στην οποία ανήκε από το 2009 έως το 2012. Τη σεζόν 2012-13 μετακόμισε στην ομάδα νέων του Άγιαξ και την επόμενη χρονιά ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Εν συνεχεία δόθηκε δανεικός σε Άλμερ Σίτι και Τρεντσίν με τις οποίες πραγματοποίησε συνολικά μέχρι το τέλος του 2014 54 εμφανίσεις. Σκόραρε 20 γκολ και μοίρασε παράλληλα 10 ασίστ, κερδίζοντας το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της Τρεντσίν. Ύστερα από ένα σύντομο πέρασμα στην Arles Avignon τη σεζόν 2015-16 επέστρεψε για 2η φορά στην Τρεντσίν με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 40 συμμετοχές με 24 γκολ και 8 ασίστ, κερδίζοντας το βραβείο του πρώτου σκόρερ.
 
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Τρεντσίν τον οδήγησαν στην ομάδα της Σλάβια Πράγας, στην οποία ωστόσο δεν κατάφερε να βρει πολύ χώρο εξαιτίας τραυματισμών που αντιμετώπισε εκείνο το διάστημα. Το 2017 και το 2018 δόθηκε διαδοχικά δανεικός στις Λέγκι Γκντάνσκ και Όξφοντ Σίτι, έχοντας συνολικά 29 εμφανίσεις με 5 γκολ και 7 ασίστ.
 
Τη σεζόν 2019-20 επέστρεψε στην Τρεντσίν και πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, καταγράφοντας συνολικά 32 συμμετοχές με 7 γκολ και 13 ασίστ. Ο Βαν Κέσσελ είναι επίσης διεθνής με την εθνική ομάδα του Κουρασάο, έχοντας συνολικά 24 συμμετοχές και 8 γκολ.
 
Ο Ολυμπιακός καλωσορίζει ποδοσφαιριστή στην ομάδα και του εύχεται Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα