Με τακτική «οφθαλμός αντί οφθαλμού» θέλει να κλέψει τον Τάμαρι ο Ολυμπιακός

Για σιωπηρή συμφωνία του Ολυμπιακού Πειραιώς με τον Μούσα Αλ Τάμαρι κάνει λόγω η ελλαδική ιστοσελίδα SDNA, ώστε οι Πειραιώτες να αρπάξουν τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, χωρίς να πληρώσουν σεντ στους γαλαζοκίτρινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το δίλημμα του Μπεν Σαχάρ και η επικείμενη περικοπή μισθού στην Μπερ Σεβά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τη στιγμή που η πειραϊκή ομάδα δεν δείχνει διατεθειμένη να καλύψει τα «θέλω» του ΑΠΟΕΛ για την πώληση του Ιορδανού μεσοεπιθετικού το φετινό καλοκαίρι, με τις παλιές πληγές που έχουν ανοίξει μεταξύ των δύο κλαμπ να παίζουν αρνητικό ρόλο και να εμποδίζουν την εύρεση της χρυσής τομής, οι «ερυθρόλευκοι» ενεργοποιούν το plan B.
 
Συγκεκριμένα, το plan B έχει να κάνει με προφορική (σιωπηρή) συμφωνία με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, ώστε εκείνος να μετακομίσει στου Ρέντη το καλοκαίρι του 2021, έπειτα από τη λήξη του συμβολαίου του με τον ΑΠΟΕΛ. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα πάρουν χρήματα για το μεγαλύτερο περιουσιακό τους στοιχείο.
 
Με τον τρόπο αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός θα πάρει εκδίκηση για όσα συνέβησαν πριν από μερικά χρόνια σε μια άλλη μεταγραφική υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Πίερο Σωτηρίου, ο οποίος μεταπήδησε με τις ευλογίες του ΑΠΟΕΛ στην Κοπεγχάγη, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Ολυμπιακό που τον περίμενε με ανοιχτές αγκάλες.

Η ιστοσελίδα, όπως αναφέρει επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος τους απάντησε ότι «δεν έχω να σας πω τίποτα απολύτως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου