Έβαλε γρανάζι στη μηχανή και ετοιμάζεται να γυρίσει το κλειδί η Ανόρθωση

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης, για τη μεταγραφή του Τζόζεφ Χουσπάουερ, ο οποίος προσδίδει μεγάλη δυναμική στην ομάδα της Αμμοχώστου και δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί ως ο παίκτης κλειδί για τη νέα χρονιά.
 
Ο Τσέχος διεθνής, με παραστάσεις από το Τσάμπιονς Λιγκ, φθάνει στην Κύπρο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
 
Ο Χουσμπάουερ, είναι το γρανάζι που θα μπει στη μηχανή της μεσαίας γραμμής της «Μεγάλης Κυρίας» και ο άνθρωπος, που θα αναλάβει το ρόλο του αντί-Ράγιος. Σίγουρα, οι προσδοκίες για τον Τσέχο μέσο είναι πολύ υψηλές και όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, ελπίζουν ότι θα δικαιώσει το παλμαρέ που κουβαλά.
 
Την ίδια ώρα, η προετοιμασία στις Πλάτρες συνεχίζεται, με την Ανόρθωση να αγωνίζεται κόντρα στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο, σε άλλο ένα δυνατό φιλικό.
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου, έπαιξε το περασμένο Σάββατο το πρώτο της φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα, στο Αντώνης Παπαδόπουλος, όπου κέρδισε με 1-0.
 
Στα αγωνιστικά, για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αναμένεται να είναι έτοιμος ο Τσαρλς Ελουντού, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Μπράνγκο Βργκοτς. Εκτός θα είναι σίγουρα ο Κωστάκης Αρτυματάς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές Αυγούστου, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.
 
Πενταετής συμφωνία με μεγάλο χορηγό
 
Στο μεταξύ, η Ανόρθωση βρήκε το μεγάλο της χορηγό για τα επόμενα πέντε χρόνια. Πρόκειται για το Allea Group, το οποίο ανακοίνωσε τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
 
Το Group, που ασχολείται με την επένδυση και ανάπτυξη ακινήτων, κατέληξε σε συμφωνία με την ομάδα της Αμμοχώστου, με περιθώριο σταδιακής διεύρυνσης της συνεργασίας και σε άλλους τομείς.
 
Στην ανακοίνωση του, το Allea Group αναφέρει ότι «με δέσμευση στην αριστεία και ως περήφανος υποστηρικτής του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθε, το Allea Group έχει ως στόχο να ενισχύσει τις προσπάθειες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, στηρίζοντας έμπρακτα τον τοπικό αθλητισμό στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης».
 
Ο ιδιοκτήτης του Allea Group Sergey Korol σχολίασε ότι, «είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με την Ανόρθωση Αμμοχώστου και προσβλέπουμε στο να εμψυχώσουμε και να ενδυναμώσουμε την ομάδα στις επικείμενες σεζόν για να αγωνιστούν με επιτυχία για τους νικητήριους τίτλους».
 
Ο εκτελεστικός πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς δήλωσε με τη σειρά του πως «θα θέλαμε να καλωσορίσουμε το μεγάλο επενδυτικό σχήμα Allea Group στην οικογένεια μας. Είναι μία συνεργασία που σίγουρα θέτει ισχυρές βάσεις για αμοιβαία οφέλη και επιτυχίες σε πολλαπλούς τομείς. Έχουμε σχεδιάσει συγκεκριμένες ενέργειες με έμφαση στην υπευθυνότητα προς την κοινωνία, όπως αρμόζει σε ηγέτιδες εταιρείες με έντονο το αίσθημα της συλλογικότητας. Θεωρούμε βέβαιο ότι μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να πανηγυρίσουμε τίτλους στα επόμενα 5 χρόνια».
 
Το Allea Group διαθέτει ένα ευρύ πορτφόλιο από βραβευμένα οικιστικά και εμπορικά έργα στην κεντρική και νότια Ευρώπη. Στην Κύπρο, αυτή την περίοδο αναπτύσσει το Zaria Resort, μια πολυτελής ανάπτυξη μεικτής χρήσης, που θα περιλαμβάνει οικιστικά διαμερίσματα και ιδιωτικές επαύλεις συνολικής έκτασης 80,000 τ.μ..
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το ριμπάουντ του Αντωνιάδη και το «τούβλο» του Σπιρόφσκι κόντρα στη Δόξα

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής