Χαμπουλάς: Η πιο κερδοφόρα συμφωνία από το 1999 και μετά

Ως την πιο κερδοφόρα συμφωνία που έγινε τα τελευταία είκοσι χρόνια για την Ανόρθωση, χαρακτήρισε το deal με την εταιρεία Allea Group, ο εκτελεστικός πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έβαλε γρανάζι στη μηχανή και ετοιμάζεται να γυρίσει το κλειδί η Ανόρθωση

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Active», ο κ. Χαμπουλάς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «είναι η καλύτερη συμφωνία, σε ότι αφορά στο οικονομικό κομμάτι, για τη φανέλα της ομάδας, από τον καιρό που εμπλέκομαι στα διοικητικά, δηλαδή από το 1999».
 
Αναφερόμενος στην Αllea Group, ο κ. Χαμπουλάς, εξήγησε ότι «είναι κυπριακή εταιρεία με ξένους επενδυτές και έχει έδρα τη Λεμεσό. Αναπτύσσεται σε διάφορες χώρες, ενώ έχει προβεί και σε μια μελέτη του Πύργου στη Λεμεσό. Έχω επαφές μαζί τους εδώ και κάποια χρόνια, τους παρουσίασα την ομάδα μας, μιλήσαμε για την Αμμόχωστο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε καταλήξει σε μια συνεργασία που θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές».
 
Όπως εξήγησε ο κ. Χαμπουλάς, «πέραν των οικονομικών, όταν συνεργάζεσαι με μεγάλους οργανισμούς, προκύπτουν οφέλη. Όταν ο συνεργάτης σου είναι σωστός και έχει όραμα, δεν έχεις παρά να ωφεληθείς όχι μόνο οικονομικά, αλλά και θέματα που έχουν σχέση με την εταιρική διακυβέρνηση και άλλα πολλά. Με τον κ. Πουλλαΐδη καθορίσαμε συγκεκριμένες πολιτικές για να γίνει η Ανόρθωση ελκυστική σε επενδυτές και θεωρούμε αυτή τη συνεργασία μια καλή αρχή».
 
Για το θέμα του Χουσμπάουερ, ανέφερε ότι «είναι κάποιες θέσεις για τις οποίες έχει αποφασιστεί να πληρώσουμε ίσως και κάτι παραπάνω». Σημείωσε εξάλλου ότι όλοι κρίνονται στο γήπεδο στο τέλος της ημέρας, να μην προτρέχουμε. Με έχουν ενημερώσει ότι πρόκειται για παίκτη με γεμάτες χρονιές και αρκετές περγαμηνές. Αναμένουμε όλα αυτά να εισπράξουμε από τον παίκτη στο γήπεδο. Εκτός απροόπτου έρχεται αύριο και απομένουν κάποιες διαδικασίες για να ανακοινωθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια