Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για το χαμό του προέδρου του Άρη

  24/07/2020 09:37
Τα συλλυπητήρια των ομάδων για το χαμό του προέδρου του Άρη

Τα συλλυπητήρια των ομάδων για το χαμό του προέδρου του Άρη

  24/07/2020 09:37
Συγκλονισμένος ο ποδοσφαιρικός κόσμος μετά τον απρόσμενο θάνατο του προέδρου του Άρη, Τζον Παναγή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα. 
 
Με ανακοίνωση τους ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας, Ομόνοια, ΑΕΚ, Αλκή Οθέλλος και Νέα Σαλαμίνα, Ερμής, AEΛ και Πάφος FC εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του και την Ελαφρά Ταξιαρχία.
 
 
ΑΠΟΕΛ
Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Άρη Λεμεσού για τον αδόκητο θάνατο του προέδρου του σωματείου Τζον Παναγή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...
 
Απόλλωνας

O Πρόεδρος, τα Μέλη του Δ.Σ., ο Γενικός Διευθυντής και ολόκληρη η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού, εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του προέδρου του Άρη Λεμεσού Τζον Παναγή, για τον ξαφνικό θάνατο του τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/7. Αιωνία του η μνήμη!

Ομόνοια 

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους και στα αγαπημένα πρόσωπα του Τζον Παναγή, αλλά και στην οικογένεια του Άρη για τον αδόκητο χαμό του Προέδρου τους. Δύναμη και κουράγιο σε όλους.

ΑΕΚ

Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του προέδρου του Άρη Λεμεσού, Τζον Παναγή, για τον αδόκητο θάνατο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Τζον Παναγή από την ΚΟΠ

Αλκή Ορόκληνης

Το Δ.Σ. της ομάδας μας και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΛΚΗΣ, εκφράζουν τον συγκλονισμό και τη βαθιά τους θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του προέδρου του Άρη Λεμεσού, Τζον Παναγή. Στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης προς την οικογένεια του Τζον Παναγή αλλά και του Άρη Λεμεσού. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Οθέλλος Αθηαίνου

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. το προσωπικό και οι ποδοσφαιριστές του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του αδικοχαμένου Τζον Παναγή, προεδρου του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ που έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Νέα Σαλαμίνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου του Άρη Τζον Παναγή. Αιωνία του η μνήμη.

Ερμής

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΠΑΝΑΓΗ.

AEΛ

Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του προέδρου του Άρη Τζον Παναγή για τον χαμό του. Καλό Παράδεισο.

Πάφος FC

Η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Άρη Λεμεσού για το θάνατο του προέδρου του Σωματείου, Τζον Παναγή. Αιωνία σου η μνήμη πρόεδρε.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας