ΒΙΝΤΕΟ: Το ξεκίνησε ο Ιορδανός, το καθάρισε ο Νορβηγός

Στο ρελαντί, πήρε τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Ερμή στο στάδιο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ, χάρις στα γκολ των Μούσα Αλ Τάμαρι και Μάριους Λουντέμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Το πέναλτι του Τάμαρι και η βολίδα του Λουντεμό

Στο πρώτο μέρος οι γαλαζοκίτρινοι ήταν καλύτεροι και έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 8’ μετά από κεφαλιά του Κούτσακου, η οποία πέρασε έξω.
 
Στο 11', ο Τάμαρι έκανε την κούρσα από δεξιά, έφτασε στο ύψος της περιοχής και σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.
 
Η μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους χάθηκε για τον ΑΠΟΕΛ στο 42’, όταν ο Γένσεν μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο αμυντικός του Ερμή Ντίαζ έβαλε την προβολή και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.
 
Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν και πάλι για τον ΑΠΟΕΛ, με τον Κατσαντώνη, οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, όμως ο τερματοφύλακας του Ερμή αποσόβησε τον κίνδυνο.
 
Στο 63', οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Χάνι να σουτάρει μέσα στην περιοχή και τον Φιρινίδη να αποκρούει.
 
Είκοσι λεπτά πριν το τέλος, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέναλτι μετά από γύρισμα του Τάμαρι και χέρι του Ντίαζ εντός περιοχής, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ιορδανός σούπερ στάρ του ΑΠΟΕΛ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 75’ το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ Μάριους Λουντεμό, με ένα ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-0, ενώ στο 82’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι ενδεκάδες
ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σίλβα, Μιχαΐλοβιτς, Σάντος, Μερκής, Ιωάννου, Γιένσεν, Σατσιάς, Γαβριήλ, Εφραίμ, Τάμαρι, Κούτσακος
 
Ερμής (Νίκος Παναγιώτου): Φιρινίδης, Δημητρίου, Ντίαζ, Λοϊζίδης, Σισοκό, Γεμπλί, Νουμά, Αΐρτον, Μάρσιο, Ριμπέιρο, Κύπρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών