Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αντιδρούν και ζητούν άμεση ακύρωση του νέου σήματος της Ανόρθωσης οι Μαχητές

  30/07/2020 16:22
Αντιδρούν και ζητούν άμεση ακύρωση του νέου σήματος της Ανόρθωσης οι Μαχητές

Αντιδρούν και ζητούν άμεση ακύρωση του νέου σήματος της Ανόρθωσης οι Μαχητές

  30/07/2020 16:22

Ακύρωση του εμπορικού λογότυπου ζητούν μέσω ανακοίνωσής τους οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης. Οι Μαχητές θεωρούν ότι το νέο σήμα δεν αντιπροσωπεύει τις ιδέες της «Κυρίας» κι έτσι έχουν αποστείλει επιστολή στη διοίκηση της ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσίασε το νέο έμβλημά της με συγκινητικές στιγμές η Ανόρθωση

Η ανακοίνωση:

«Μετά την σημερινή παρουσίαση του νέου εμπορικού σήματος νιώθουμε την απογοήτευση και την αύρα μεγάλης μερίδας του κόσμου ο οποίος διαφωνεί κάθετα με την αλλαγή και την αφαίρεση των βασικότερων στοιχείων όπως η ασπίδα και οι 9 γραμμές που συμβολίζουν το ελευθερία ή θάνατος από την σημαία του Έθνους μας. Βασικά στοιχεία που μεγάλωσαν γενεές των γενεών και καθόρισαν την ιδεολογία του κάθε πραγματικού Ανορθωσιάτη.

Σαν Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου θεωρούμε επιπόλαιη την κίνηση την δεδομένη χρονική στιγμή όπου το κλίμα στις τάξεις της ομάδας ήταν το καλύτερο. Μια κίνηση που ξυπνά μνήμες του 2015 και κάποιες βασικές ανησυχίες του κόσμου που αντιδρούσε με την εμπορευματοποίηση των αξιών μας. Μπορούσε κάλλιστα η αλλαγή να γίνει σε πλαίσια που να συμβαδίζουν με την σημερινή εποχή αλλά ταυτόχρονα να μην αλλοίωναν τις αξίες, την Ιστορία και τα 110 χρόνια ζωής αυτού του Συλλόγου.

Δυστυχώς η νέα “οπτική ταυτότητα” απέχει από το να εκφράσει όσα περιγράφει ως αρχές, ιδανικά και ιστορία μας το βίντεο παρουσίασης. Το κυριότερο σημείο αστοχίας είναι ότι χάθηκε από το λογότυπο το βασικό συστατικό της ιστορίας μας δηλαδή το μήνυμα προς όλους για την Ελληνικότητά μας. Η Ιστορία και οι ρίζες μας είναι πολύ πιο σημαντικές από οποιαδήποτε αύξηση σε εμπορικότητα. Δεν είμαστε απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είμαστε η Ανόρθωσις Αμμόχωστου.

Επίσης ένα άλλο ερώτημα που προκύπτει είναι αυτοί που ανέλαβαν να σχεδιάσουν το νέο σήμα. Πόσα έχουν χρεώσει αυτό το πράγμα αφού με τις δικές μας γνώσεις βρήκαμε ότι ο συγκεκριμένος Φοίνικας υπάρχει σε ιστοσελίδα που παρέχει εικόνες προς επεξεργασία και στοιχίζει μόνο €3. Είναι λυπηρό η ομάδα να χρυσοπληρώνει υπηρεσίες που κάλλιστα μπορούσαν να γίνουν αφιλοκερδώς από άτομα του κύκλου της Ανόρθωσης. Άλλο πράγμα ο επαγγελματισμός και άλλο η εκμετάλλευση.

Πρόταση μας για να αποκλιμακωθεί η κατάσταση και το κλίμα που πάει να δημιουργηθεί είναι όπως άμεσα να ακυρωθεί το νέο “λογότυπο” και οι οποιεσδήποτε διεργασίες έχουν γίνει ή προγραμματίζονται και αφορούν νέα προϊόντα. Την οικονομική ζημιά της πράξης αυτής, να την επωμιστούν όσοι βρίσκονται αυτή την στιγμή σε οποιοδήποτε πόστο της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Είτε έχουν έμμεσο είτε άμεσο ρόλο. ΑΠΑΙΤΗΣΗ όπως επιστραφεί το ΓΝΗΣΙΟ σήμα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας