Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Καθορίστηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό Σαλαμίνα-Ομόνοια

  02/08/2020 16:41
Καθορίστηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό Σαλαμίνα-Ομόνοια

Καθορίστηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό Σαλαμίνα-Ομόνοια

  02/08/2020 16:41
Τις τιμές των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης στο στάδιο Αμμόχωστος, ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.
 
Σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους, τα εισιτήρια για την κεντρική εξέδρα ανέρχονται στα 10 ευρώ και στα 20 ευρώ για τα box.
 
Στο στάδιο θα μπορούν να εισέλθουν μόνο 500 φιλάθλοι, 300 στην κεντρική εξέδρα και 200 στα Box.
 
Όσοι φίλοι της Νέα Σαλαμίνας θα παρευρεθούν στον φιλικό αγώνα της Τρίτης θα πρέπει να προ κρατήσουν την θέση τους επικοινωνώντας με τα γραφεία του σωματείου μας στο 24663090 ή στο e-mail info@neasalamina.com από την Δευτέρα και Τρίτη από τις 9:00-13:00 και από τις 15:00-18:00 αναφέροντας ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας που είναι απαραίτητα βάση του πρωτοκόλλου.
 
Προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μέχρι την Δευτέρα στις 13:00.
 
Στο στάδιο θα λειτουργήσει η κεντρική εξέδρα για τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας και θα χρησιμοποιηθούν οι είσοδοι 1-2-3 καθώς και τα box του σταδίου και για τους φίλους της Ομόνοιας, το δεξί τμήμα της κεντρικής εξέδρας όπου θα μπορούν να εισέλθουν από την είσοδο 4.
 
Στους φιλικούς αγώνες ισχύει η κάρτα οπαδού.
 
Η ομάδα, παρακαλεί όλους τους φίλους του σωματείου, όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα εισιτήριο και καλούνται όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.
 
Τα εισιτήρια σας θα μπορούν να παραληφθούν από το Red Shop πριν από τον αγώνα καθώς δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία.
 
«Μπορείτε επίσης για αποφυγή ταλαιπωρίας να αγοράσετε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας από την διεύθυνση https://online.theasis.cy.net/ticketonline/salamina/gr/tickets/ Παρακαλούμε επίσης όλους τους φίλους αθλητικογράφους να επικοινωνούν 2 μέρες πριν τον αγώνα με το γραφείο ΤΥΠΟΥ του σωματείου μας για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στα δημοσιογραφικά θεωρία όπως απαιτεί το πρωτόκολλο».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας