Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο λόγος που ο Βούρος ζήτησε να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ

  04/08/2020 19:29
Ο λόγος που ο Βούρος ζήτησε να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ

Ο λόγος που ο Βούρος ζήτησε να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ

  04/08/2020 19:29

Ο εκπρόσωπος του Πραξιτέλη Βούρου και του Δημήτρη Σωτηρίου, Αναστάσης Πιφέας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μεταγραφή του 25χρονου στόπερ αλλά και για την επέκταση του συμβολαίου του γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Για τις πρώτες συζητήσεις του ΟΦΗ με τον Πραξιτέλη Βούρο, ανέφερε ότι «όταν μιλάμε για τον ΟΦΗ, μιλάμε για ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος που με την έλευση της νέας διοίκησης και του ιδιοκτήτη επέστρεψε εκεί που αξίζει βάσει της ιστορίας και του παρελθόντος του. Όταν μας καλεί αυτοπροσώπως ο ίδιος ο Γιώργος Σαμαράς τότε γνωρίζουμε πως αυτομάτως θα μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο και για τίποτα άλλο. Όταν μιλάμε με ανθρώπους που γνωρίζουν ποδόσφαιρο τότε αυτομάτως μπαίνεις σε μια διαδικασία να σου παρουσιάσουν ένα πρότζεκτ και είναι τιμή σου να αποτελείς μέρος του. Ο Πραξιτέλης ήθελε να έρθει στον ΟΦΗ από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε με τον ΟΦΗ και ο ίδιος με τον κ. Σαμαρά».

Σε ότι αφορά την αποχώρηση του Ελλαδίτη από τον ΑΠΟΕΛ σημείωσε πως [ο Πραξιτέλης είχε ένα προσωπικό θέμα και ήθελε να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ σεβάστηκε απόλυτα την απόφαση του και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε δημόσια για την συμπαράσταση που έδειξε. Ο Πραξιτέλης ήταν στην μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου και τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε σε εκείνον. Ήταν δύσκολο για τον ίδιο να αποχωρήσει μετά από τρία χρόνια επιτυχιών με το ΑΠΟΕΛ όμως το πρότζεκτ του ΟΦΗ είναι κάτι πολύ μεγάλο και ο Βούρος ήθελε να αποτελέσει μέλος του για τα επόμενα χρόνια».

Επισήμανε ακόμα πως «ήταν μια απόφαση που ναι μεν ήταν δύσκολη, αλλά ο ΟΦΗ την έκανε πολύ εύκολη. Όλοι οι άνθρωποι που είναι στον ΟΦΗ, από τον πρόεδρο τον κ. Μπούση μέχρι τον Γιάννη και τον Γιώργο Σαμαρά αποτελούν κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Πραξιτέλης θα βοηθήσει τον ΟΦΗ και ο ΟΦΗ θα βοηθήσει τον Πραξιτέλη. Κάναμε μια επιλογή που στο τέλος θα βοηθηθούν και οι δύο πλευρές».

Για τους λόγους που ο Βούρος επέλεξε τον ΟΦΗ είπε ότι «μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο ΑΠΟΕΛ το δέλεαρ για τον Βούρο ήταν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν παίκτη – ηγέτη για την άμυνα του ΟΦΗ. Μέσω του ΟΦΗ πιστεύω πως θα κληθεί και στην Εθνική ομάδα, παρότι είχε κληθεί όταν ήταν προπονητής ο κ. Αναστασιάδης δεν αγωνίστηκε γιατί ήταν τραυματίας. Τώρα όμως πιστεύω πως μέσω του ΟΦΗ μπορεί να κληθεί στην Εθνική ομάδα ξανά και να αποτελέσει μόνιμο στέλεχος της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας