Ήλθε, είδε και... αποφασίζει ο Λάζαρος-Περιμένει απάντηση ο Απόλλωνας

Συζήτησε με τον Απόλλωνα και εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0.
 
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των κυανόλευκων ο έμπειρος άσος μετέβηκε στο νησί μας για να ψάξει λίγο περισσότερο την πόλη της Λεμεσού και θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συζητήσει με την σύζυγο του, ούτως ώστε να αξιολογήσει την περίπτωση.
 
«Από χθες βρίσκεται στην Κύπρο. Ήρθε για να συζητήσει με την ομάδα και να ψάξει λίγο περισσότερο, την πόλη και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Απόλλωνας του έχει καταθέσει πρόταση. Έμεινε ευχαριστημένος από την πόλη και τις εγκαταστάσεις. Θα επιστρέψει στην Αθήνα, να συζητήσει με τη σύζυγο του και να αξιολογήσει την πρόταση του Απόλλωνα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, χωρίς να εννοώ ότι θα έχει θετική ή αρνητική κατάληξη. Ο Απόλλωνας έκανε ότι μπορούσε για να τον πείσει, από κει και πέρα εναπόκειται στον ίδιο».
 
Σημειώνεται πως προηγουμένως, ελληνικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportfm.gr έκανε λόγω για ναυάγιο των δύο πλευρών, αναφέροντας πως «όλα δείχνουν πως ναυαγεί η μετακίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε χθες στην Κύπρο και είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Μάλιστα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αναχωρεί από την Κύπρο και μόνο αν υπάρξει ανατροπή θα υπογράψει στην ομάδα που θα λάβει μέρος στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League».

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»