Το συγκινητικό αντίο Τορναρίτη στον πατέρα του-«Θα σε αγαπώ για πάντα»

Συγκινεί το αντίο του Χριστόφορου Τορναρίτη στον πατέρα του Γίωργο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.
 
Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε, καλό ταξίδι πατέρα, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.Πάντα θα σε σκέφτομαι μα προπαντός θα σε Αγαπώ, πάντα με τον δικό μου τρόπο, όσο μπορώ...»
Και συνέχισε με μια ιστορία, την οποία του αφιέρωσε…
 
«Ο Χριστόφορος δάκρυσε μόλις είδε τον γιατρό να βγαίνει από το χειρουργείο. Είπε: "Πώς είναι ο πατέρας μου; Θα γίνει καλά ; Πότε μπορώ να τον δω; "
 
Ο χειρούργος: “Λυπάμαι. Κάναμε ό, τι μπορούσαμε , αλλά ο πατέρας σας δεν τα κατάφερε".
 
Ο Χριστόφορος: "Γιατί ο πατέρας μου να πάει; Δεν με ενδιαφέρει πια ο Θεός ; Πού ήσουν, Θεέ μου, όταν ο πατέρας μου σε χρειάστηκε";
 
Ο χειρουργός ρώτησε, "Θα θέλατε να μείνετε λίγο με τον πατέρα σας ; Μία από τις νοσοκόμες θα είναι μέσα σε λίγα λεπτά".
 
Ο Χριστόφορος ζήτησε από τη νοσοκόμα να μείνει λίγο μαζί της, ενώ έλεγε το τελευταίο αντίο στον πατέρα του. Χάιδευε τα υπέροχα πυκνά σγουρά μαλλιά του και τον φιλούσε στο μέτωπο.
 
Ο Χριστόφορος έφυγε από το Νοσοκομείο για τελευταία φορά.
 
Έβαλε την τσάντα με τα υπάρχοντά του πατέρα του στο διπλανό κάθισμα του αυτοκίνητο και έφυγε για στο σπίτι . Η διαδρομή ήταν πολύ δύσκολη. Έφτασε σπίτι, και γύρω στα μεσάνυχτα, ξύπνησε.
 
Δίπλα από το κρεβάτι του ήταν ένα γράμμα:
 
"Παιδί μου,
Ξέρω ότι σε είχα εγκαταλείψει στα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής σου, όταν ήσουν ακόμα μωρό.
 
Εσύ όπως όλα τα παιδάκια θα ήθελαν τον πατέρα τους δίπλα τους σε αυτά τα δύσκολα χρόνια...
 
Γιε μου, τώρα έγινες άντρας, βγες έξω και να πάρεις αυτά πού δικαιούσαι, αλλά να είσαι πάντα έτοιμος να δεχτείς κτυπήματα, μην λυγίσεις ποτέ, μην ρίχνεις ευθύνες λέγοντας πως δεν είσαι αυτός πού θα έπρεπε να είσαι λόγο του πατέρα σου, λόγο αυτού , αυτής, οι οποιουδήποτε άλλου, μόνο η δειλοί συμπεριφέρονται έτσι και εσύ δεν είσαι αυτός, είσαι καλύτερος, πιο άξιος.
 
Ξέρω ότι θα μου λείψεις. Αλλά δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, δεν θα σταματήσω να σε Αγαπώ ποτέ ,και ακριβώς γιατί δεν είμαι εδώ για να σου πω σε 'αγαπώ, Θα σε 'αγαπώ για πάντα, παιδί μου, κάθε μέρα και περισσότερο. Κάποια μέρα θα δούμε ο ένας τον άλλον και πάλι.
 
Οι άγγελοι είναι τόσο καλοί. Μου αρέσει να τους βλέπω να πετούν. Και, ξέρεις; Ο Ιησούς δεν μοιάζει με καμία από τις εικόνες του.
 
Ωστόσο, όταν τον είδα, ήξερα ότι ήταν αυτός. Ο ίδιος ο Ιησούς με πήρε για να δω τον Θεό! Και μάντεψε τι, παιδί μου; Κάθισα στα γόνατα του Θεού και του μίλησα , σαν να ήμουν κάποιος σημαντικός. Ήταν όταν του είπα ότι ήθελα να σου γράψω μια επιστολή, να σου πω αντίο.
 
Αλλά ήξερα ήδη ότι δεν επιτρέπεται. Λοιπόν, ξέρεις γιε μου; Ο Θεός μου έδωσε λίγο χαρτί και το προσωπικό του στυλό για να σου γράψω αυτό το γράμμα. Νομίζω πως Γαβριήλ είναι το όνομα του αγγέλου ο οποίος πρόκειται να σου φέρει αυτή την επιστολή.
 
Ο Θεός μου είπε να σου δώσω την απάντηση σε ένα από τα ερωτήματα σου: “πού βρισκόταν όταν τον χρειάστηκες"; Ο Θεός είπε ότι ήταν στην ίδια θέση με εμένα, όπως ήταν ο γιος του ο Ιησούς στον σταυρό. Ήταν εκεί, όπως είναι πάντα κοντά μας.
 
Πρέπει να δώσω στον Θεό πίσω την πένα του τώρα. Χρειάζεται να γράψει κάποια άλλα ονόματα στο Βιβλίο της Ζωής. Απόψε θα δειπνήσω στο τραπέζι με τον Ιησού. Είμαι σίγουρος ότι το φαγητό θα είναι τέλειο.
 
Ω, σχεδόν ξέχασα να σου πω. Δεν βασανίζομαι πια. Ο πόνος έχει φύγει. Είμαι χαρούμενος γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τον πόνο περισσότερο και ο θεός δεν άντεχε άλλο να με βλέπει να υποφέρω. Για αυτόν τον λόγο έστειλε τον άγγελο να έρθει να με πάρει. Ο άγγελος μου είπε πως είμαι κάτι ξεχωριστό ! Τι λες για αυτό; Για πάντα μαζί… Ο πατέρα σου !!»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου