Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Απαντά σε επικρίσεις οπαδών του ο Απόλλωνας-«Κακόβουλα σχόλια και λίβελοι»

  08/08/2020 13:48
Απαντά σε επικρίσεις οπαδών του ο Απόλλωνας-«Κακόβουλα σχόλια και λίβελοι»

Απαντά σε επικρίσεις οπαδών του ο Απόλλωνας-«Κακόβουλα σχόλια και λίβελοι»

  08/08/2020 13:48
Ξεσπαθώνει ο Απόλλωνας, για επικριτικά σχόλια που δέχεται η ομάδα, σε σχέση με τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας και το μέγα χορηγό της για τη νέα χρονιά.
 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Λεμεσού, «αναγκαζόμαστε να δώσουμε κάποιες διευκρινήσεις για τα πιο πάνω θέματα, επειδή παρατηρούμε αρκετά σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή λαμβάνουμε μηνύματα και τηλεφωνήματα, τα οποία μας στεναχωρούν ιδιαίτερα, αφού με εικασίες και εύκολα συμπεράσματα, κάποιοι υποτιμούν και προσβάλλουν την όλη προσπάθεια που γίνεται».
 
Σημειώνει επίσης ότι, «σε μια δύσκολη για όλους περίοδο όπως αυτή που διανύουμε λόγω της πανδημίας, ο Απόλλωνας είναι ίσως από τις ελάχιστες ομάδες, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά σε ευρύτερη κλίμακα, που έγκαιρα πήρε ριζοσπαστικές αποφάσεις, οι οποίες δείχνουν έμπρακτα την εκτίμηση προς τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα μέσω των Εισιτηρίων Διαρκείας».
 
Όπως εξηγούν οι γαλάζιοι, δημιούργησαν ένα νέο προϊόν, την Κάρτα «All in One», την οποία προσφέρουν μαζί με την επίσημη φανέλα της περιόδου 2020-2021 στη συμβολική τιμή (€100 για ανανέωση και €140 για νέους αγοραστές της κατηγορίας BLUE). «Εδώ και πολλά χρόνια, η ομάδα μας αποδεδειγμένα διατηρεί τις χαμηλότερες τιμές τόσο στα εισιτήρια διαρκείας, όσο και στα εισιτήρια αγώνων».

Ξεκαθαρίζει εξάλλου πως, «για το θέμα της παραλαβής δεύτερης και τρίτης παραγγελίας στολών από την PUMA, η πολιτική των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών όπως η PUMA, απαιτεί τουλάχιστον έξι μήνες προθεσμία για παραδόσεις custom made φανελών όπως είναι και η δική μας, για αγορές των μεγεθών της Κύπρου. Λόγω των εξαιρετικών σχέσεων και της αγαστής συνεργασίας του Απόλλωνα με την PUMA, πετύχαμε τη διευθέτηση νέων παραγγελιών με παράδοση στους 2-3 μήνες, κάτι που είναι όντως επίτευγμα και αυτό έγινε με αρκετό ρίσκο από την ομάδα μας, με σκοπό την ικανοποίηση των αγοραστών της κάρτας “All in One” και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου μας στο Apollon Official Store».
 
Απαντώντας στα επικριτικά σχόλια που δέχεται η ομάδα για το λογότυπο του μέγα χορηγού στη νέα φανέλα σε σχέση με τα δύο βίντεο που κυκλοφόρησαν από την αρχή του καλοκαιριού (Κάρτα “All in One” και Παρουσίαση νέων στολών), ο Απόλλωνας αναφέρει ότι, «η χορηγός εταιρεία STOIXIMAN άλλαξε το λογότυπο της, μετά που είχαν γίνει οι παραγωγές των δύο βίντεο. Οι φανέλες που προσφέρονται μαζί με την κάρτα “All in One” είναι φυσικά οι αυθεντικές φετινές επίσημες της ομάδας και είναι επιεικώς τραγικό να αμφισβητείται κάτι τέτοιο από Απολλωνίστες».  
 
Ο Απόλλωνας εκφράζει εξάλλου τη λύπη του που αναγκάζεται να εκδίδει τέτοιες διευκρινιστικές ανακοινώσεις. «Είναι κρίμα κάποιοι -έστω μια μικρή μειοψηφία- να προσπαθούν να δημιουργούν προβλήματα, όχι μόνο εκεί που δεν υπάρχουν, αλλά και εκεί που γίνονται υπερβάσεις για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του κόσμου μας».

Εξήγησε ότι, «ένα ακόμα μικρό παράδειγμα υπερβολικής έως παράλογης κριτικής, είναι για τις μεταδόσεις από το Apollon Web-TV των φιλικών αγώνων της ομάδας μας, με χρήση επαγγελματικής εταιρείας παραγωγής με αρκετά ψηλό κόστος και τη δωρεάν προβολή των αγώνων για τον κόσμο μέσω του καναλιού μας. Ενώ ως Απόλλωνας θα μπορούσαμε να είχαμε έσοδα έστω για 500 εισιτήρια, προτιμήσαμε να ενεργήσουμε προληπτικά λόγω της πανδημίας με κεκλεισμένων των θυρών και προβάλαμε δωρεάν τους αγώνες αλλά ακόμη και αυτό, δέχθηκε αρκετή κριτική για αστείους λόγους».
 
Κλείνοντας, ο Απόλλωνας καταλήγει ότι, «θεωρούμε αυτονόητο ότι θέλουμε την κριτική και τα σχόλια σας για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας, αλλά κακόβουλα σχόλια, λασπολογία και λίβελοι δεν μπορούν να γίνονται ανεκτά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη στήριξη σας»!
 
Στο μεταξύ, το απόγευμα οι γαλάζιοι δίνουν φιλικό παιχνίδι με την Πάφος Fc, στο Κολόσσι, το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.
 
Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, που εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στα φιλικά παιχνίδια, θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Ο Κύπριος τεχνικός, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Χάμπου Κυριάκου, Γιώργου Βασιλείου και Γιάννη Γιαννιώτα οι οποίοι είναι ανέτοιμοι.
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας