Η άπειρη στην Ευρώπη Τρε Πέννε και η διψασμένη για διάκριση Τζιλάνι

Ως αρκετά καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση του ΑΠΟΕΛ για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι θ' αντιμετωπίσουν μια εκ των Τρε Πέννε από το Σαν Μαρίνο ή την Τζιλάνι από το Κόσοβο. 

Οι δύο ομάδες είναι αρκετά άπειρες στην Ευρώπη, αφού η πρώτη μετρά μόλις μια νίκη στην Ευρώπη και η δεύτερη θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Τρε Πέννε - Σαν Μαρίνο

Πρόκειται για μια ομάδα αρκετά άπειρη στην Ευρώπη, αφού από το 2013 μετρά μόλις μια νίκη, η οποία σημειώθηκε κόντρα στη Σιράκ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής έχει δεχθεί μόνο ήττες. 

Το πρωτάθλημα της χώρας διακόπηκε λόγω κορωνοϊού (σ.σ. όπως ακριβώς και στην Κύπρο). Στη στιγμή της διακοπής η Τρε Πέννε βρισκόταν στην 3η θέση, έτσι κέρδισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. 

Το γήπεδό της έχει χωρητικότητα μόλις 600 θέσεις, ενώ στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Ιταλός Στέφανο Τσέτσι. Το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Ιταλούς και παίκτες από το Σαν Μαρίνο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στα... μαλακά ο ΑΠΟΕΛ για την πρεμιέρα των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ

Τζιλάνι - Κόσοβο

Η ομάδα από το Κόσοβο έχασε το πρωτάθλημα της χώρας με τον πιο οδυνηρό τρόπο, αφού τερμάτισε έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την Ντρίτα FC (σ.σ. 68). 

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι ήταν πολύ κοντά στο ν' αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο για λίγο δεν τα κατάφερε. 

Η Τζιλάνι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην Ευρώπη, με τον αγώνα κόντρα στην Τρε Πέννε στον προ-προκριματικό γύρο. Η έδρα της έχει χωρητικότητα 8.900 θέσεων. 

Τεχνικός της ομάδας είναι ο Αλβανός, Γκεντιάν Μεζάνι, ενώ οι περισσότεροι παίκτες της κατάγονται από το Κόσοβο και την Αλβανία. Στο ρόστερ υπάρχουν και ορισμένοι ξένοι ποδοσφαιριστές. 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια