Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Άκουσε τον κόσμο της κι άλλαξε την απόφασή της για το νέο σήμα η Ανόρθωση

  10/08/2020 20:38
Άκουσε τον κόσμο της κι άλλαξε την απόφασή της για το νέο σήμα η Ανόρθωση

Άκουσε τον κόσμο της κι άλλαξε την απόφασή της για το νέο σήμα η Ανόρθωση

  10/08/2020 20:38

Τις ανησυχίες του κόσμου της αλλά και την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της αφουγκράστηκε η Ανόρθωση, επαναφέροντας το παλιό σήμα στις εμφανίσεις της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από την Άρσεναλ και τη Γιουβέντους στην Ανόρθωση-Οι αλλαγές που έφεραν ξεσηκωμό

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Αμμοχώστου, «σε καμία περίπτωση το λογότυπο δεν αντικαθιστά το έμβλημα του Συλλόγου».

Η ανακοίνωση των κυανόλευκων:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λίμιτεδ, αφουγκραζόμενο τις ανησυχίες και τις παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν από φίλους της ομάδας μετά την παρουσίαση του νέου εταιρικού λογοτύπου, θέλει να διευκρινίσει τα πιο κάτω:

Το λογότυπο που παρουσιάστηκε είναι επίσημο λογότυπο της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λτδ.

Σε καμία περίπτωση το νέο εταιρικό λογότυπο δεν αντικαθιστά το έμβλημα του Συλλόγου το οποίο ήταν, είναι και θα παραμείνει ως έχει, αναλλοίωτο, για να θυμίζει σε όλους μας την ένδοξη ιστορία του Σωματείου όπως αυτή καταγράφεται τα τελευταία 110 χρόνια.

Άμεσα επαναφέρουμε το έμβλημα του Συλλόγου στις επίσημες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να στείλουμε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης σε όλο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης και να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την αγαπημένη μας ομάδα με τον ίδιο ζήλο και πάθος όπως έχουμε πράξει από την ημέρα που αναλάβαμε αυτή τη μεγάλη ευθύνη. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα ποδοσφαιρική περίοδος θα είναι αυτή που θα επαναφέρει τα χαμόγελα στις τάξεις του περήφανου κόσμου μας μέσα από νέες επιτυχίες και κατάκτηση τίτλων. Ας πορευτούμε λοιπόν όλοι μαζί για το μεγαλείο αυτής της ομάδας τιμώντας όπως ξέρουμε καλύτερα απ’ όλους την πόλη μας και την ένδοξή της ιστορία.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας