Γρονθοκόπησε υπάλληλο του Παναθηναϊκού ο Σκοπελίτης-Σύρραξη με ποδοσφαιριστές

Μια εικόνα που θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν αντίκρισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού χθες το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί. Μετά το τέλος της προπόνησης των «πράσινων», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ, Γιάννης Σκοπελίτης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε υπάλληλο του προπονητικού κέντρου. 

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο Γιάννης Σκοπελίτης, που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Κύπρο, σε Ανόρθωση, ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα, προσπάθησε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πλησιάσει το γήπεδο όπου έπαιζαν οι ομάδες Κ17 του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου. 

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος ζήτησε από τον Σκοπελίτη να αποχωρήσει από το σημείο, μιας και δεν επιτρέπονταν η είσοδος του στο γήπεδο. Αφού συνομίλησαν με μερικά λεπτά και μετά από μία δεύτερη παρατήρηση, ο παλιός ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω και της Πόρτσμουθ, χτύπησε με γροθιά τον εργαζόμενο του προπονητικού κέντρο και όπως ήταν λογικό υπήρξε ένταση. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο σημείο, με αποτέλεσμα να τον πάρουν στο κυνήγι.

Μάλιστα στο σημείο βρέθηκαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, με τον Γιαννη Σκοπελίτη να ζητάει μετά από αρκετή ώρα συγνώμη από τον υπάλληλο για την βίαιη συμπεριφορά του. Αρχικά υπήρχε η σκέψη ακόμα και για μήνυση προς τον Γιάννη Σκοπελίτη από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την συγνώμη του. 

Δειτε Επισης

Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»
Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης
Σπουδαία κίνηση για την Πάφο-Συνεργασία με την ακαδημία της Γουότφορντ