Με... πινελιά του 17χρονου Κούτσακου λύγισε τον Απόλλωνα ο ΑΠΟΕΛ (vids)

Νικητής με 2-1 αναδείχθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στον Απόλλωνα, στο τελευταίο παιχνίδι του Λεόντιου Τράττου στην διαιτητική του καριέρα. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Κλωναρίδης (29') και Κούτσακος (79'), ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ο Νταμπό στο 50'. 

Οι δύο ομάδες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν, αφού σε λίγες μέρες θ' αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη. 

Το προφίλ του αγώνα:

Αρκετά ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα να χάνουν τις δικές τους ευκαιρίες για γκολ. 

Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν αυτοί που ευτύχισαν ν' ανοίξουν το σκορ στο 29' της αναμέτρησης με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο Ελλαδίτης συνδυάστηκε άψογα με Μπεν Σαχάρ και Ζαχίντ, με τον Ισραηλινό να δίνει την ασίστ και τον Κλωναρίδη να πιάνει το διαγώνιο πλασέ και να νικά τον Μολ για το 1-0. 

Οι γαλάζιοι προσπάθησαν ν' απαντήσουν κι έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Αγκίρε και Ντένιτς στο 41' και 42' αντίστοιχα. 

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, οι κυανόλευκοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Νταμπό. Ο Γάλλος στραίκερ δείχνει να βρίσκεται σε ετοιμότητα αφού σκοράρει στα τελευταία φιλικά του Απόλλωνα. 

Στο 50' ο στράικερ της λεμεσιανής ομάδας βρέθηκε στην περιοχή, εξαπέλυσε το δυνατό σουτ και νίκησε τον Σίλβα για το 1-1.

Απ' εκείνο το σημείο οι γαλάζιοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στην αναμέτρηση και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με τον πορτιέρε του ΑΠΟΕΛ να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις. 

Στο 76' της αναμέτρησης οι γαλαζοκίτρινοι χτύπησαν εκ νέου και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με 2-1. Μετά από ατομική ενέργεια του Γένσεν και σέντρα στην περιοχή, ο Μολ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Κούτσακος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα και τη νίκη μέχρι το τέλος, με τους δύο τεχνικούς να προβαίνουν σε μαζικές αλλαγές και δοκιμές.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σίλβα, Μιχαΐλοβιτς (81′ Αποστολάκης), Σιέλης (61′ Μερκής), Σάντος (77′ Λαφράνς), Ιωάννου (77′ Γουίλερ), Γένσεν, Λουντεμό (77′ Γαβριήλ), Ζαχίντ (67′ Κούτσακος), Τάμαρι (81′ Χάνι), Κλωναρίδης (53′ Σατσιάς), Μπεν Σαχάρ (46′ Εφραίμ).

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Πέδρο (78′ Φιλιώτης), Γιούστε, Σάλαϊ, Αγκίρε (62′ Ψύχας), Σακέτι (67′ Mάρκοβιτς), Ντένιτς (80′ Ν. Σπόλιαριτς), Πίττας (53′ Γιαννιώτας), Ντιγκινί (74′ Ματέι), Νταμπό, Μπένσοπ (34′ Βασιλείου).

Σκόρερ: 29′ Κλωναρίδης, 76' Κούτσακος  / 50′ Νταμπό

Δειτε Επισης

Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές