Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ο λόγος που άλλαξε ομάδα ο Ντούρις, η διάψευση και ο φόβος για τους Ανορθωσιάτες

  15/08/2020 16:00
Ο λόγος που άλλαξε ομάδα ο Ντούρις, η διάψευση και ο φόβος για τους Ανορθωσιάτες

Ο λόγος που άλλαξε ομάδα ο Ντούρις, η διάψευση και ο φόβος για τους Ανορθωσιάτες

  15/08/2020 16:00
Για τη μεταγραφή του από την Ανόρθωση στην Ομόνοια, τις προτάσεις που είχε από ομάδες του εξωτερικού, αλλά και το πώς αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι φίλαθλοι το ποδόσφαιρο, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του, ο Μίχαλ Ντούρις.
 
Για τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες, ο Ντούρις ανέφερε ότι αυτές προέρχονταν από την Ουγγαρία, την Πολωνία και την Τσεχία.
 
«Όταν μίλησα με την Ομόνοια, ήταν αμέσως ξεκάθαροι. Αποφάσισα να μείνω στην Κύπρο, όπου βρίσκεται και η οικογένειά μου τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Περίμενα να τερματιστεί το συμβόλαιο με την Ανόρθωση, ώστε να μείνω ελεύθερος, για να μην χρειαστεί η Ομόνοια να πληρώσει αποζημίωση για να πάω στην ομάδα».
 
Όσο για την απόφαση του να αλλάξει ομάδα, σημείωσε ότι ο μοναδικός λόγος που έγινε αυτό, ήταν γιατί έψαχνε για άλλο ένα καλό συμβόλαιο.
 
Διέψευσε εξάλλου πως η Βικτόρια Πλζεν ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, αλλά αποκάλυψε πως προσεγγίστηκε από μια άλλη ομάδα της χώρας, η οποία είναι πάνω από τη μέση της βαθμολογίας.

«Πραγματικά δεν σκέφτηκα να επιστρέψω στη Τσεχία, παρόλο που βίωσα την πιο όμορφη περίοδο της καριέρας μου στο Πλζεν. Η προτεραιότητα για μένα, ήταν να μείνω στο εξωτερικό. Χαίρομαι που η Ομόνοια μου προσέφερε συμβόλαιο και δεν χρειάστηκε να μετακομίσω σε άλλη χώρα. Πιστεύω ότι θα ακούσω πολλά από τους οπαδούς της Ανόρθωσης, κατά τη διάρκεια των μεταξύ μας αγώνων».
 
Για το κυπριακό ποδόσφαιρο και την αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων, ο Μίχαλ Ντούρις σημείωσε ότι στην Κύπρο, «το ποδόσφαιρο είναι το νούμερο ένα άθλημα. Υπάρχει μια τεράστια αντιπαλότητα μεταξύ των πέντε κορυφαίων συλλόγων της χώρας. Οι αγώνες ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομόνοια συγκαταλέγονται στους πιο δημοφιλείς εδώ στην Κύπρο, αλλά παρόμοιες μεταγραφές μεταξύ των καλύτερων ομάδων, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Γίνονται κάθε χρόνο, επομένως δεν είναι κάτι μοναδικό.
 
Στην Ομόνοια, ο Ντούρις θα συναντήσει δύο συμπατριώτες του, τον Γιαν Λέζιακς και τον Μίχαλ Λούφτνερ, με τους οποίους επικοινώνησε πριν ενταχθεί στην ομάδα. «Με παρότρυναν να υπογράψω στην Ομόνοια, είμαι χαρούμενος που είναι εδώ».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας