Ξανά μανά για Ουάρντα στην Ελλάδα-Υποστηρίζουν πως ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο

Την πόρτα εξόδου από την Τούμπα, αναμένεται να δει ο Αιγύπτιος Αμρ Ουάρντα, ο οποίος τις τελευταίες μέρες παίζει δυνατά, στο ρεπορτάζ αρκετών κυπριακών ομάδων.
 
Σύμφωνα με το sport-fm.gr, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Όλαφ Ρέμπε, θέλει να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαια, που δεν προσφέρουν στην ομάδα. Είναι γι’ αυτό το λόγο που χθες, λύθηκε το συμβόλαιο του Μίροσλαβ Στοχ με τον δικέφαλο.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σειρά παίρνει ο Ουάρντα, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να ταιριάξει με το κλίμα που επικρατεί εντός Τούμπας και υπάρχουν κάποιες φήμες πως ετοιμάζει βαλίτσες για την Κύπρο, με την Ομόνοια να έχει εκδηλώσει ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
 
Υπενθυμίζεται ότι, το όνομα του Αιγύπτιου, είχε ακουστεί για Απόλλωνα και Ανόρθωση, με τους γαλάζιους της Λεμεσού να διαψεύδουν τις φήμες και την Ανόρθωση να τηρεί σιγή ιχθύος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι