Καταγγέλλουν παράνομο κούρεμα του μητρώου μελών του ΑΠΟΕΛ ενόψει εκλογών

Σε σοβαρές καταγγελίες κατά του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ προβαίνει ο συνδυασμός πρώην παραγόντων, που προτίθεται να διεκδικήσει την ανάληψη της διοίκησης του Σωματείου κατά την αυριανή εκλογική γενική συνέλευση.
 
Ο συνδυασμός πρώην παραγόντων καταγγέλλει τον απερχόμενο πρόεδρο του Σωματείου για απεγνωσμένη προσπάθεια ελέγχου του εκλογικού́ αποτελέσματος, μέσω της παράνομης διαγραφής εκατοντάδων μελών του Σωματείου.
 
Όπως τονίζεται σε σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός, οι διαγραφές είναι απόλυτα παράνομες, αφού ούτε σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ. έχουν ληφθεί ούτε οι ενδιαφερόμενοι έχουν ειδοποιηθεί γραπτώς, όπως προβλέπει το Καταστατικό.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το μητρώο μελών του ΑΠΟΕΛ που αναρτήθηκε χθες, αριθμεί́ μόλις 52 μέλη, την στιγμή́ που τα μέλη του Σωματείου ξεπερνούν τα 600. Μεταξύ́ των παράνομα διαγραφέντων, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, είναι οι πλείστοι πρώην πρόεδροι του σωματείου και της εταιρείας, ιστορικά στελέχη και επιφανή μέλη της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στήριξη στην προσπάθεια του συνδυασμού για εξυγίανση του Σωματείου εξέφρασαν σήμερα και άλλοι πρώην παράγοντες, τόσο του Σωματείου όσο και της εταιρείας.
 
Συγκεκριμένα, τη στήριξή τους προς τον συνδυασμό εξέφρασαν, ο πρώην πρόεδρος της εταιρείας Φοίβος Ερωτοκρίτου, ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Γιάννης Ιωάννου, καθώς και μέλη διαφόρων διοικήσεων του Σωματείου και της εταιρείας, όπως οι Σάββας Ιακωβίδης, Κωστάκης Σοφοκλείδης, Άκης Γαβάς, Βάσος Ηλιάδης, Θεόδωρος Κυριακίδης, Άντης Πολυδώρου, Αλέκος Κανακάς, Μιχάλης Γεωργίου, Γιώργος Χριστοδούλου, Κώστας Μίτσιγκας, Ανδρέας Θεοφάνους, Κωνσταντίνος Λιβέρας, Κωνσταντίνος Φυσεντζίδης και Ανδρέας Σπυρίδης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνδυασμός ηχηρών ονομάτων για ανάληψη της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ
 
Ακολουθεί πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση του συνδυασμού:

«Ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου ΑΠΟΕΛ προχώρησε χθες σε μια καταφανώς παράνομη και απεγνωσμένη προσπάθεια ελέγχου του εκλογικού́ αποτελέσματος της αυριανής εκλογικής γενικής συνέλευσης. Διαγράφοντας παράνομα εκατοντάδες μέλη του σωματείου, έχει τη ψευδαίσθηση ότι θα τους στερήσει το δικαίωμα να ψηφίσουν την εξυγίανση που αποδεδειγμένα πλέον έχει ανάγκη το σωματείο.
 
Το μητρώο μελών του ιστορικού ΑΠΟΕΛ που αναρτήθηκε χθες αριθμεί́ μόλις 52 μέλη, την στιγμή́ που τα μέλη του ιστορικού σωματείου μας ξεπερνούν τα 600. Μεταξύ́ των παράνομα διαγραφέντων είναι οι πλείστοι πρώην πρόεδροι του σωματείου και της εταιρείας, ιστορικά στελέχη και επιφανή μέλη της περήφανης οικογένειας του ΑΠΟΕΛ.
 
Οι διαγραφές είναι απόλυτα παράνομες, αφού ούτε σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ. έχουν ληφθεί ούτε οι ενδιαφερόμενοι έχουν ειδοποιηθεί γραπτώς, όπως αναντίλεκτα προβλέπει το καταστατικό του σωματείου. Θεωρούμε παράνομο το σχετικό μητρώο μελών και καλούμε όλα τα μέλη του ΑΠΟΕΛ να παρευρεθούν στην εκλογική συνέλευση, αύριο Τετάρτη στις 19:00 στο Occhio για να εξασκήσουν το δικαίωμα τους να ψηφίσουν και μαζί να ξεκινήσουμε την πορεία ανάκτησης της αξιοπρέπειας και ιστορίας μας.
 
Δεν ήταν επιδίωξη μας να εκθέσουμε σε δημόσια θέα τα «έργα» της απερχόμενης διοίκησης, αλλά η αυθαίρετη ενέργεια τους μας αναγκάζει να απευθυνθούμε δημόσια για να προστατεύσουμε την ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Εκφράζουμε την ελπίδα ότι η απερχομένη διοίκηση θα συνετισθεί́, ούτως ώστε να μην δοθεί συνέχεια δημοσίως και για άλλα κατορθώματά τους».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης
Η στιγμή που ο Τζέιμς βούτηξε μέσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, στη σύρραξη της Κωνσταντινούπολης
Φερστάπεν: «Δεν θα παραλύσει η Red Bull με την φυγή του Νιούι»
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων