Από τεστ και ο Απόλλωνας μετά το θετικό κρούσμα στην Δόξα

Κύπριος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα το περασμένο Σάββατο, για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, είναι ο παίκτης της Δόξας, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής, είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να διευκρινιστεί κατά πόσον αυτό συνέβη πριν ή μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.
 
Αφότου έγινε τεστ στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε συμπτώματα, τόσο η ομάδα της Κατωκοπιάς, όσο και η ομάδα του Απόλλωνα υποβλήθηκαν σε νέα διαγνωστική εξέταση, τα αποτελέσματα των οποίων θα εξαχθούν αύριο.
 
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΚΟΠ, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον ευρωπαϊκό αγώνα του Απόλλωνα με τη Σαμπουρτάλο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο στάδιο ΓΣΠ, αφού ακόμα και στην περίπτωση που βρεθεί θετικό κρούσμα στην λεμεσιανή ομάδα, αυτό θα απομονωθεί και η υπόλοιπη ομάδα, θα αγωνιστεί κανονικά.
 
Την ίδια ώρα, σε ότι αφορά στη Δόξα Κατωκοπιάς, υπάρχει ανησυχία για το ενδεχόμενο διασποράς του ιού ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν. Σημειώνεται ότι, η σημερινή προπόνηση της Δόξας έχει αναβληθεί.
 
Υπενθυμίζεται ότι, αυτό είναι το τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα της Κατωκοπιάς, ωστόσο σε αντίθεση με τα τρία προηγούμενα, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήρθε σε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα.
 
Στις προηγούμενες περιπτώσεις, αυτές των Αλεξάντερ Πάντιτς, Τζίλσον και Φιρμίνο, οι ποδοσφαιριστές είχαν βρεθεί θετικοί μετά την άφιξη τους στην Κύπρο για να εγγραφούν στην ομάδα.
 
Στο μεταξύ, ο επόμενος αγώνας της Δόξας Κατωκοπιάς, είναι ορισμένος για το ερχόμενο Σάββατο, κόντρα στον Εθνικό Άχνας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»