Η απογοήτευση για Σακέτι, η απόκτηση επιθετικού και τα δεδομένα με Ενσούε

Έντονη είναι η απογοήτευση που επικρατεί στον Απόλλωνα μετά την απόφαση του Γιόχαν Βάλεμ να μην καλέσει στην Εθνική τον Εστεμπάν Σακέτι για τα δύο παιχνίδια του Nations League. Ο Κυπροποιημένος μέσος περίμενε πώς και πώς την πρώτη του παρουσία στην Εθνική Κύπρου, γι' αυτό κι επισπέφθηκαν οι διαδικασίες για να πάρει την υπηκοότητα. 
 
Στους γαλάζιους επικρατούσε αισιοδοξία το τελευταίο διάστημα, αφού με τη συμμετοχή του Σακέτι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ελευθερωνόταν άλλη μια θέση κοινοτικού στο ρόστερ (σ.σ. αφού ο Αργεντινός θα αγωνιζόταν ως Κύπριος) και ο Σωφρόνης Αυγουστή επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. 
 
Έπειτα από τη μη συμπερίληψη του Σακέτι στις κλήσεις της Εθνικής, στον Απόλλωνα κινούνται για την απόκτηση της επιθετικής γραμμής με παίκτη από τον κατάλογο Β', αφού οι θέσεις στον κατάλογο Α' έχουν συμπληρωθεί. 
 
Σ' αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι η λεμεσιανή ομάδα θα πραγματοποιήσει μεταγραφή για τον κατάλογο Α' μόνο αν βρεθεί μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, αφού ενδεχόμενη κίνηση ισοδυναμεί με αποχώρηση από το ρόστερ. 
 
Από δανεισμό μέχρι και... διαζύγιο για Ενσούε
Παρόλο που ο παίκτης από την Ισημερινή Γουινέα είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του και δίνει το παρών του στις προπονήσεις, φαντάζει δύσκολο να συνεχίσει να βρίσκεται στο Κολόσσι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
 
Οι ιθύνοντες των γαλάζιων το ψάχνουν για να δώσουν δανεικό τον Ενσούε, ενώ το σενάριο να συζητηθεί λύση συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι καθόλου απομακρυσμένο. 
 
Από την αρχή της προετοιμασίας φάνηκε ότι ο Κύπριος κόουτς δεν υπολόγιζε τον ακραίο αμυντικό στα πλάνα του, ενώ αυτό διατυπώνεται ξεκάθαρα μέσα από τους δύο πρώτους επίσημους αγώνες του συλλόγου σε Κύπρο και Ευρώπη. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο τεχνικός των γαλάζιων δεν υπολογίζει τον Γιάννη Γιαννιώτα που κουβαλά τιμωρία από πέρσι, ενώ εκτός θα μείνει και ο ανέτοιμος Λάρσον.
 
Οι κυανόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά τον αγώνα με τη Σαμπουρτάλο, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ερμή, μετά το στραβοπάτημα με τη Δόξα στην πρεμιέρα. 

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»