«Αν υπάρχει προπονητής που θα τους εγγυηθεί ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα φεύγω»

Έντονος ήταν στη διάσκεψη τύπου του αγώνα με τον Ερμή, ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος ξεσπάθωσε, για την έντονη κριτική που δέχθηκε μετά τον αγώνα με τη Δόξα.
 
Ο πρόπονητής του Απόλλωνα, ανέφερε ότι «είμαι αρκετά ευχαριστημένος και σε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε σε μια βδομάδα, τρία παιχνίδια μετά από πέντε μήνες αποχής.
 
Στο ευρωπαϊκό παιχνίδι είδαμε πως η ομάδα βρήκε ρυθμό και σήμερα συνεχίσαμε το ίδιο. Συγχαρητήρια σε όλους και σε αυτούς που ασχολούνται με τη φυσική κατάσταση».
 
Ο κ. Αυγουστή, μετά έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και θα το τιμήσει.
 
«Είμαστε εδώ για να κάνουμε μια δυνατή ομάδα. Δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Το λέω, αν υπάρχει προπονητής που θα τους εγγυηθεί πως θα πάρουν το πρωτάθλημα, φεύγω εχτές, όχι σήμερα. Είμαι εδώ να δουλέψω για το καλό της ομάδας. Αυτή η ομάδα έχει μέσα αρκετούς που δημιουργούν προβλήματα. Κάποιοι μου είπαν να μην πω τίποτα. Αν θέλουν το καλό της ομάδας, να μείνουν μακριά. Είμαι υπέρ της επιστροφής των οργανωμένων όλων των ομάδων. Το λέω δημόσια».
 
Και συνέχισε λέγοντας ότι δεν θα δεχθεί από κανένα να μειώνει τους ποδοσφαιριστές του, από την πρώτη αγωνιστική.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του