Πλήγωσε την Εθνική με βολίδα το Αζερμπαϊτζάν

Την πρώτη της νίκη στο Nations League, ψάχνει η Εθνική Κύπρου κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν, στο στάδιο ΓΣΠ.
 
Η Εθνική μας ομάδα, μετά την ήττα με 0-2 στην πρεμιέρα απέναντι στο Μαυροβούνιο θέλουν να κατακτήσει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση, οι οποίοι θα ανεβάσουν το ηθικό των διεθνών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
 
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Αζέροι ξεκίνησαν δυνατά και θέλησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους στον αγωνιστικό χώρο, με τους διεθνείς να κλείνουν σωστά τους χώρους και να μην επιτρέπουν στους φιλοξενούμενους να φτάσουν στην εστία του Κυριακίδη.
 
Μετά το πρώτο δεκάλεπτο το Αζερμπαϊτζάν επέβαλε πλήρως το ρυθμό του στο γήπεδο, πιέζοντας ψηλά την Εθνική, η οποία έψαχνε τρόπους για να ισορροπήσει το παιχνίδι.
 
Στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από λάθος των αμυντικών της Εθνικής, η μπάλα έφθασε στον Μεντβέντεφ, ο οποίος έπιασε ένα δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Κυριακίδη.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική παρουσιάστηκε καλύτερη, ανεβάζοντας ψηλά τις γραμμές της και κάνοντας δύσκολη την ανάπτυξη των Αζέρων, ωστόσο μέχρι το 60ο λεπτό δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μπαλάγεβ.
 
Παρότι η Εθνική έψαξε το δρόμο προς τα δίκτυα, εντούτοις, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία των φιλοξενουμένων και το τελευταίο σφύριγμα την βρήκε να δέχεται την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της.

Οι ενδεκάδες:
Κύπρος: Kυριακίδης, Χάρης Κυριάκου, Καρώ, Λαΐφης, Β. Σιέλης, Κούσουλος (57' Χάμπος Κυριάκου), Κάστανος (77' Σπόλιαριτς), Τζιωνής, Χριστοφή (57' Λοΐζου), Πίττας, Σωτηρίου
 
Αζερμπαϊτζάν: Μπαλάγιεφ, Γκαράγιεφ, Μουσταφαζάντε, Μεντβέντεφ, Σαϊντέγεφ, Α. Χουσεΐνοφ, Μ. Χουσεΐνοφ, Τζαμάλοφ (59′ Ντινίγιεφ), Κριβότσουκ, Καλιλζάντε (64′ Αμπντουλάγιεφ), Σαντίκοφ (77′ Αλασκάροφ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα