Το ροζ σκάνδαλο, ο δανεισμός τριών ημερών και το φιλί του Ουάρντα στον Μασούρα

Ο Αμρ Ουάρντα, από την αρχή του καλοκαιριού συνδέθηκε με πολλές μεγάλες ομάδες στην Κύπρο, ενώ η άφιξη του στη χώρα μας φούντωσε τις φήμες για μεταγραφή του σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες του νησιού, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δηλώσεις του.
 
Το ενδεχόμενο ο Αιγύπτιος γητευτής της μπάλας να παίξει στην Κύπρο είναι ένα παράσημο για το πρωτάθλημα μας, αφού με το ταλέντο που διαθέτει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, θα μπορούσε να αγωνίζεται με άνεση στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ή στο Καμπιονάτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωτογραφίζουν την Ομόνοια στην Ελλάδα ως τον επόμενο σταθμό του Ουάρντα

Τα μαγικά του γκολ, οι ντρίμπλες του και η εκρηκτικότητα του, χάρισαν στιγμές μαγείας στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο Ουάρντα όμως, όσο καλός είναι εντός γηπέδων, άλλο τόσο κακός είναι εκτός των τεσσάρων γραμμών, με τα επεισόδια γύρω από το όνομα του, να είναι τόσα πολλά, που θα μπορούσε κάποιος να γράψει βιβλίο.
 
Από το μήνυμα σε γυναίκες συμπαικτών του, στο «ο μπαμπάς σας λέει καληνύχτα» και στο ροζ σκάνδαλο που τον έθεσε εκτός εθνικής ομάδας.
 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Το 2015, ο Ουάρντα υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, στον οποίο παρέμεινε για δύο χρόνια. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις, έκαναν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και τελικά το 2017 τον έντυσε στα ασπρόμαυρα, έναντι του ποσού των 250 χιλιάδων ευρώ.
 
Παρενόχλησε συζύγους συμπαικτών του και έφυγε στις τρεις μέρες
Το καλοκαίρι του 2017, ο δικέφαλος τον παραχώρησε δανεικό στην πορτογαλική Φεϊρένσε, ομάδα στην οποία άντεξε μόλις τρεις μέρες. Κι αυτό, γιατί παρενόχλησε μέσω μηνυμάτων, δύο γυναίκες συμπαικτών του.
 
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο δανεισμός του έληξε άμεσα και ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, ωστόσο πολλοί οπαδοί της ομάδας τον κατηγόρησαν ότι τα ίδια έκανε και στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο αριθμός των γυναικών που έστειλε μήνυμα ο Αιγύπτιος, ξεπερνούν τις 50.
 
Η πρόκληση στο ΟΑΚΑ, η ανάρτηση και η… καραντίνα
Μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, δόθηκε εκ νέου δανεικός στον Ατρόμητο, ωστόσο κι εκεί τα τερτίπια του συνεχίστηκαν. Τρανταχτό παράδειγμα ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το Φεβρουάριο του 2019. Σε εκείνο τον αγώνα ο προπονητής του Ατρόμητου απέσυρε τον Αιγύπτιο από το γήπεδο. Κατά την αποχώρησή του, αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Ένωσης και αντέδρασε κάνοντας χειρονομία ότι σήκωνε το κύπελλο, θυμίζοντας τους, ότι την προηγούμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ, ομάδα στην οποία ανήκει είχε κατακτήσει τον κύπελλο μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ.
 
Σαν να μην έφτανε αυτό, μετά τον αγώνα με ανάρτησή του στο Instagram, έβρισε τους οπαδούς της Ένωσης, κάτι που έφερε την αντίδραση του Ατρομήτου, ο οποίος τον έθεσε σε… καραντίνα.
Δείτε το επίμαχο βίντεο:
Το μήνυμα που τον έθεσε εκτός Εθνικής
Το καλοκαίρι του 2019, ο Ουάρντα, τέθηκε μόνιμα εκτός πλάνων της Εθνικής Αιγύπτου, αφού παρενόχλησε μέσω μηνύματος ένα μοντέλο από τη χώρα του, μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες του.
Μάλιστα, το μοντέλο είχε αναρτήσει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με όσα της είχαν γράψει ο Ουάρντα και οι άλλοι δύο διεθνείς.
 
Ο ποδοσφαιριστής με ανάρτησή του, απολογήθηκε στην οικογένειά του, στους συμπαίκτες του, στο τεχνικό τιμ και στον κόσμο, αλλά και όσους θίχτηκαν, όπως είπε, από τη συμπεριφορά του. «Ζητώ συγγνώμη και την επόμενη φορά δεν πρόκειται να κάνω ξανά τίποτα, που θα κάνει κάποιον να θυμώσει εξαιτίας μου».
 
Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σάλαχ, στήριξε τον συμποδοσφαιριστή του στην Εθνική, λέγοντας ότι πρέπει να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.
 
Το βίντεο με την παρενόχληση του Ουάρντα σε μοντέλο
«Ο μπαμπάς σας λέει καληνύχτα»
Την χρονιά 2019-20, ο Αιγύπτιος παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα, με την οποία πραγματοποίησε και πάλι εντυπωσιακές εμφανίσεις, ωστόσο, για άλλη μια φορά απασχόλησε την επικαιρότητα με τα εξωαγωνιστικά του καμώματα.
 
Στις 28 Σεπτεμβρίου 2019, η Λάρισα έπαιζε απέναντι στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Ουάρντα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ και να απολογείται για τις χειρονομίες που έκανε εντός αγωνιστικού χώρου. Μετά το παιχνίδι όμως, μια ανάρτησή του, έβαλε ξανά φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ανέβασε πανηγυρική φωτογραφία από το παιχνίδι, με λεζάντα «ο μπαμπάς σας λέει καληνύχτα».
To φιλί στον Μασούρα
Τρεις μήνες αργότερα, στον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λάρισα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, οι ερυθρόλευκοι προηγούνταν με 4-0 με τον Ουάρντα να βρίσκει το δρόμο προς στα δίκτυα, γράφοντας το τελικό 4-1.
 
Ο Αιγύπτιος πήρε την μπάλα και κατευθύνθηκε προς στο κέντρο του γηπέδου. Στο δρόμο του βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Μασούρας, τον οποίο ο Ουάρντα άρπαξε και φίλησε στο μέτωπο. H κίνησή του, έφερε την αντίδραση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποτράπηκαν τα χειρότερα.
 
Ο Ουάρντα ότι κι αν έχει κάνει, είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, την αξία του οποίου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Αν βρεθεί ο προπονητής που θα τον βάλει σε καλούπια, τότε θα βελτιωθεί κατά πολύ η εικόνα του και δεν αποκλείεται στο μέλλον να πάρει μεταγραφή για ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Μέχρι τότε όμως, θα πρέπει να αποδείξει ότι θέλει να αλλάξει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια