Η «επίθεση» του ΠΑΟΚ για Πιέρο και οι πιθανότητες να έρθει σε κυπριακή ομάδα

Το φλερτ ανάμεσα σε Πιέρο Σωτηρίου και ΠΑΟΚ καλά κρατεί, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να θέλει ν' αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό. Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό κάδρο της ελληνικής ομάδας εδώ και μερικές εβδομάδες με τους ασπρόμαυρους να προσπαθούν να τον πάρουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα ψάχνει έναν παίκτη με πολύ διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από τους προϋπάρχοντες (σ.σ. Σφιντέρσκι, Άκπομ).

Ο 27χρονος παίκτης μπήκε δυναμικά στην αρχή της σεζόν στο Καζακστάν και είχε σκοράρει στον αγώνα του Σούπερ Καπ της χώρας, ωστόσο ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός γηπέδων για λίγο διάστημα. Στην παρούσα φάση φαίνεται να είναι ετοιμοπόλεμος αφού κατέγραψε φουλ ενενηντάλεπτο κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Είναι δεδομένο ότι οι ασπρόμαυροι μπορούν να καλύψουν τα «θέλω» του Πιέρου, με το συμβόλαιό του στην Αστάνα ν' ανέρχεται κοντά στις 800.000 ευρώ ετησίως. Κι αυτό γιατί αν μετακομίσει ως δανεικός στη Θεσσαλονίκη θα καλυφθεί μέρος του συμβολαίου του από τον ελληνικό σύλλογο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεταγραφικό παράθυρο στο Καζακστάν έκλεισε στις 9 Αυγούστου, ωστόσο στην Ελλάδα ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου και έτσι το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή την τελευταία στιγμή είναι πάντοτε ανοιχτό.

Παρόλα αυτά, οι Καζάκοι πολύ πιο δύσκολα θα παραχωρήσουν έναν παίκτη όταν δεν μπορούν να προχωρήσουν σε ενίσχυση του ρόστερ τους. Υπενθυμίζεται ότι τον αγόρασαν τον περασμένο Φεβρουάριο, έναντι 2.000.000 ευρώ. 

Οι ματιές ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας που δεν κατέληξαν σε... γάμο

Τόσο ο ΑΠΟΕΛ, όσο και η Ομόνοια, βολιδοσκόπησαν την πλευρά του Πιέρου αλλά και την Αστάνα για επικείμενο δανεισμό του στην τρέχουσα σεζόν.

Παρόλο που ο Κύπριος στράικερ βλέπει με πολύ θετικό μάτι την επιστροφή του στην Κύπρο, εντούτοις το θέμα δεν προχώρησε και με τη μεταγραφική περίοδο στην Κύπρο να ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου, τα δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολα για οποιαδήποτε κίνηση αυτή τη στιγμή. 

Το επιπρόσθετο κίνητρο που έχει ο Πιέρος από την ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Κύπρο ή στην Ελλάδα, έχει να κάνει με την εγκυμονούσα σύζυγό του. 

Είναι απόλυτα φυσιολογικό για τον 27χρονο επιθετικό να θέλει να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στη γυναίκα του κατά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, λαμβάνοντας υπόψη ότι εκείνη δεν μπορεί να ταξιδέψει στο Καζακστάν με την υπάρχουσα κατάσταση. 

Οι επόμενες εβδομάδες θεωρούνται καθοριστικές για το μέλλον του Πιέρου, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί ζεστά και πριν από μερικά χρόνια, προτού τελικά καταλήξει στη Δανία για λογαριασμό της Κοπεγχάγης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο