BINTEO: Πέναλτι, φωνές, σκληρές μονομαχίες και όλα στα ίσα στο Ανόρθωση-Ομόνοια

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι στο Αντώνης Παπαδόπουλος, ανάμεσα σε Ομόνοια και Ανόρθωση στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
Η Ομόνοια προηγήθηκε με γκολ του Σένε στο 15', ενώ η Ανόρθωση ισοφάρισε με πέναλτι του Οκριασβίλι στο 45'.Με την ισοπαλία, οι κυανόλευκοι έφθασαν στους επτά βαθμούς, ενώ οι πράσινοι στους πέντε.
 
Η Ομόνοια μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε να ψάχνει περισσότερο το γκολ, ενώ από την άλλη η Ανόρθωση φάνηκε επηρεασμένη από τη διακοπή που προηγήθηκε λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.
 
Στο 15ο λεπτό, ο Γκόμεθ από τον άξονα πέρασε πάσα αριστερά στον Τιάγκο, ο οποίος έκανε το γύρισμα στην περιοχή, με τον Σενέ να κάνει το κοντρόλ και τον Σίλντενφελντ να βάζει το πόδι του και να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.
Η Ανόρθωση ισορρόπησε το παιχνίδι και έψαξε την ισοφάριση. Τελικά στο 45ο λεπτό, οι κυανόλευκοι κέρδισαν πέναλτι με τον Καλτσά, έπειτα από επαφή που είχε με τον Άνταμ Λάνγκ. Ο Οκριασβίλι εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1.  
Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν πεσμένος και επικράτησε η δύναμη, οι φωνές αλλά και οι διαμαρτυρίες ένθεν και ένθεν, με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα του Κυριάκου Χριστοδούλου, να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Οι ενδεκάδες:
Ανόρθωση: 
Λόρια, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Γκαλίτσιος, Κορέια, Νταουσβίλι, Μαρκάσα, Χουσμπάουερ (46'Κ. Αρτυματάς), Οκριασβίλι (82' Ελουντού), Καλτσάς (66'Χριστοφή), Μανιάς

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Παπουλής (46'Ασάντε), Τιάγκο, Μποτεάκ,Σενέ (70'Ντούρις)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!
Άλαβες VS Χετάφε 1-0-Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στα μισά της βαθμολογίας
H Νιούκαστλ προσφέρει στην Άρσεναλ 15 εκατ. για τον Ράμσντεϊλ
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)