Κεραυνοί Κετσπάγια για πρωταθλητή στα χαρτιά και ομάδες που δεν ήθελαν να παίξουν

Έντονος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ομόνοια ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έριξε ευθείες βολές κατά πάντων, για την περσινή χρονιά και τον τρόπο που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα.
 
Ο προπονητής της Ανόρθωσης, ανέφερε ότι «τον τελευταίο καιρό ακούω πολλά, δεν ξέρω αν είναι σκόπιμα για να πικάρουν την ομάδα ή τους οπαδούς μας. Ένα πράγμα θέλω να πω, αυτή η ομάδα δεν κέρδισε τίποτα εκτός αγωνιστικού χώρου. Ό,τι κέρδισε, το κέρδισε μέσα στο γήπεδο. Θέλω να τους υπενθυμίσω, ότι δεν κέρδισαν τίποτα, αλλά τους τους έδωσαν κάποια πράγματα.
 
Σε ψηλούς τόνους, συνέχισε λέγοντας «ελπίζω φέτος να μην γίνουν αυτά που έγιναν πέρσι και κάποιος να πάρει στα χαρτιά, όχι το πρωτάθλημα άλλα αυτό που θέλουν. Εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές. Παίκτες, προπονητές και θέλουμε σεβασμό από όλους. Εμείς φέραμε την Κύπρο σε αυτό το σημείο. Να σεβαστούν τη δουλειά που κάνουμε και να μην παίρνουν αποφάσεις με βάσει το συμφέρον κάποιων».
 
Τόνισε επίσης πως, «Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια είναι οι τρεις μεγάλες ομάδες. Κάποιοι πρέπει να συμπεριφέρονται ανάλογα με την ιστορία της ομάδας τους. Αυτοί δεν ήθελαν να παίξουν μπάλα. Εμείς θέλαμε και υπό καλύτερες συνθήκες να παίξουμε, όχι όπως τώρα. Εμείς δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα και από κανένα. Αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος σήμερα, αυτή ήταν η Ανόρθωση. Όμως σε ένα μεγάλο παιχνίδι, αν δεν χάνεις είναι κέρδος. Θέλουμε να υπάρχει ένταση, δύναμη πάθος, δεν ξέρω αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτό».
 
Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό, ο κ. Κετσπάγια είπε ότι «έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πάντα όταν παίζουμε με αυτές τις ομάδες, υπάρχει ένταση και ενδιαφέρον. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεχθήκαμε το γκολ σε μια αντεπίθεση, μετά από ένα λάθος. Αν δούμε όμως όλο το παιχνίδι, δικαιούμασταν πολύ περισσότερα από τον ένα βαθμό».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά