Τορναρίτης: Στο δεύτερο ημίχρονο πάθαμε σκλήρυνση κατά πλάκας

Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του, παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης.

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision, ο κ. Τορναρίτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «προηγηθήκαμε, χάσαμε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ και στη συνέχεια δεχθήκαμε γκολ από το πουθενά».

Στο δεύτερο ημίχρονο, συνέχισε ο κ. Τορναρίτης, «λες και πάθαμε σκλήρυνση κατά πλάκας. Δεν ξέρω τι έγινε. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά από τη στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες ο αντίπαλος κάτι δεν πήγε καλά».

Σημείωσε εξάλλου ότι «δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πρέπει να το δούμε με τον προπονητή.

Στα μεταγραφικά είπε πως περιμένει μια μεταγραφή μέχρι την Τρίτη.

«Δυστυχώς επαληθεύτηκα. Πάντα λέω για να κερδίσεις πρέπει να χάσεις».

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»