Ξεκαθάρισε το σκηνικό για Τάμαρι, Ζαχίντ και Ιωάννου ο Πετεβίνος

Ξεκαθάρισε το σκηνικό γύρω από τις περιπτώσεις παραχώρησης των Μούσα Αλ Τάμαρι, Γκάγιας Ζαχίντ και Νικόλα Ιωάννου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Μιλώντας στον Supersport Fm, o κ. Πετεβίνος ανέφερε σε ότι αφορά τον Ζαχίντ, ότι «ποτέ δεν μας εξέφρασε πρόθεση να φύγει. Αν έρθει συμφέρουσα πρόταση και θέλει ο ποδοσφαιριστής να φύγει, υπάρχει ομάδα που μπορεί να τον κρατήσει; Όπως έγινε με τους Μαγκλίτσα και Σόουζα που πήγαν στην Κίνα».
 
Για τον Νικόλα Ιώαννου, εξήγησε πως «υπάρχει μεγάλη δόση υπερβολής. Δεν είχαμε καμία επαφή με την Αρμίνια. Η Νότιγχαμ Φόρεστ, είχε επανέλθει πριν μια βδομάδα και μας ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Το μόνο που υπάρχει, είναι το ενδιαφέρον της Μπρέσια, όμως δεν έχει καμία βιασύνη, αφού η μεταγραφική περίοδος στην Ιταλία λήγει στις 5 Οκτωβρίου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει επιστρέψει, έχει καλή διάθεση και θα ξεκαθαρίσει το θέμα μέσα στις επόμενες μέρες.
Πιθανότερο είναι να παραμείνει μέλος του ρόστερ».
 
Τέλος, για τον Μούσα Αλ Τάμαρι τόνισε ότι, «ποτέ δεν υπήρξε κάτι. Ενδιαφέρον μπορεί να υπήρξε, αλλά δεν ήταν ενδιαφέρον ισόποσο με το τι θέλει το ΑΠΟΕΛ. Με αυτά τα δεδομένα, είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι ψηλός ο ανταγωνισμός. Κανένας δεν έχει δεδομένη θέση στην ενδεκάδα. Με αυτό ευελπιστούμε ότι θα έχουμε βελτίωση».
 
Ο κ. Πετεβίνος, έκανε εξάλλου ιδιαίτερη αναφορά και για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η οποία ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τετάρτη.
 
«Οι άλλες ομάδες δεν ήθελαν να πάει το μεταγραφικό παράθυρο μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, όπως σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Είναι τραγικό που δεν τελειώνει η μεταγραφική περίοδος στις 5 Οκτωβρίου. Προσπαθώ να βρω ένα λόγο που δεν ήθελαν και δυσκολεύομαι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: To εντυπωσιακό κορεό της Ομόνοιας με τα τρόπαια της ομάδας τους
Μπήκε στο γήπεδο με τη φανέλα της Πάφου ο Χριστοδουλίδης-Χαιρέτησε τους οπαδούς με το μικρό φίλο της Ομόνοιας
Πρόεδρος για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών: Προμηνύονται εξελίξεις, έχουμε συγκεκριμένες προσεγγίσεις (vid)
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Πάφου στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Στο ΓΣΠ για το ιστορικό παιχνίδι οι οπαδοί της Πάφου (pics)
Έστειλαν ηχηρά μηνύματα οπαδισμού Ομονοιάτες και Παφίτες αγκαλιασμένοι (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οπαδός έβαλε φέρετρο και σταυρό στο φορτηγό του και πάει για... κηδεία στο ΓΣΠ
Έκλεψαν τις εντυπώσεις τα πράσινα οχήματα των Ομονοιατών έξω από το ΓΣΠ (pics)
LIVE: Η ώρα του μεγάλου τελικού Κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Πάφος FC
Τάσος Γλαύκου-Αξιολογείται από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης