Επανήλθε ο Καραβίδας, στήνει στον τοίχο τον Παπασταύρου-«Δεν τον γνώρισα ποτέ»

Απάντηση στα πυρά του Σταύρου Παπασταύρου έδωσε ο Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας, μιλώντας στον Active και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ». 

Μετά την πρώτη του τοποθέτηση, πήρε ξανά τον λόγο και διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα ακούστηκαν περί εμπλοκής του με μαύρα χρήματα στην υπόθεση του Φράνσις Ουζόχο. 

«Είμαι ο Κώστας Χριστοδούλου, είμαι αυτός που είμαι, δουλεύω 55 χρόνια. Δεν ξέρω που είναι τα Δικαστήρια, κρατώ προσφυγική ομάδα τόσα χρόνια, ήμουν σε 2-3 εστιατόρια. Καταρχήν να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ευρωπαϊκές ομάδες, και ειδικά στην Ομόνοια γιατί το θέλει πολύ. Δεν ήρθα σε επαφή με τον Παπασταύρου για κανέναν Ουζόχο, δεν τον εκπροσωπώ τον εν λόγω παίκτη. Μίλησε δύο φορές και δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Μίλησε για τιμοκατάλογους, μίλησε για μαύρα χρήματα. Υπάρχουν εργοδοτούμενοι της Ομόνοιας όταν έγινε συγκεκριμένη συζήτηση και ήταν μπροστά στο φιλικό με την Ομόνοια. Οδηγείται σε λάθος μονοπάτια ο Παπασταύρου. Φαίνεται πως δεν έχει κοντά του ανθρώπους της εμπιστοσύνης του, του παραποιούν κάποια πράγματα. Δεν τον είδα ποτέ, δεν τον γνώρισα, δεν το επιδίωξα. Και δικαιώθηκα. Ήταν στις διασκέψεις αλλά δεν μίλησα μαζί του. Έχει υποπέσει σε μεγάλη γκάφα. Θα τρέχει να σβήσει φωτιές. Δεν υπάρχει εταιρεία. Έχω αποσυρθεί από την εκπροσώπηση παικτών. Συμβουλεύω απλά φίλους μου και συνεργάζομαι μαζί τους. Αν πουλούσα χωράφι θα ήμουν κτηματομεσίτης;».

«Ο κύριος Παπασταύρου αν ήθελε να πάρει τον Ουζόχο, που ήταν η διοίκηση της Λα Κορούνια; Στο διάστημα; Πέρσι πως τον πήρε; Μίλησε μαζί μου; Είπα του Λάρκου πως είναι καλός, του έδωσα το τηλέφωνο του μάνατζερ του και αυτό ήταν. Στο παιχνίδι με τη Δόξα ήταν μπροστά ο Λάρκου, ο Ταραπουλούζης και ο Γρηγόρη και συζητούσαμε.

Με ρώτησαν αν ξέρω κάτι για τον Ουζόχο και τους είπα πως πρέπει να πληρώσεις την Λα Κορούνια και στην εταιρεία που τον εκπροσωπεί. Υπάρχουν αυτοί οι εργοδοτούμενοι της ομάδας του Παπασταύρου, μπορεί να τους ρωτήσει. Κάποιοι του μεταφέρουν λάθος μηνύματα. Αυτοί οι τρεις μπορεί να έγιναν έξι. Δεν ξέρω ποιοι του τα είπαν. Ο Παπασταύρου είναι νέος, εκπροσωπεί μεγάλη ομάδα και πρέπει να προσέχει τι λέει. Σέβομαι το αυριανό παιχνίδι. Σέβομαι την Ομόνοια, σέβομαι αυτούς που την ανέβασαν επίπεδο. Θα επανέλθω μετά το παιχνίδι. Δεν μπορείς να βγαίνεις να λες αυτά τα πράγματα».

«Αν βλέπατε τις τηλεδιασκέψεις θα λέγατε τι ωραία που περνάμε κτλ. Τώρα, βγάλαμε όλοι μαχαίρια να σφάξουμε ο ένας τον άλλο. Χάθηκε η ανθρωπιά στο ποδόσφαιρο; Πρέπει να παρακαλώ το κακό σου για να είμαι καλά εγώ; Για όνομα. Άρχισα να είμαι μάνατζερ πριν 20 χρόνια, υπήρχε ανθρωπιά. Αν το ψάξετε θα το διαπιστώσετε».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια