Κατήγγειλε Γρηγόρη κι άλλον ένα ο Χαμπουλλάς-Η ανακοίνωση των δικηγόρων του

Σε καταγγελία στην Αστυνομία προέβη και επίσημα ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, ο οποίος πέρασε σήμερα με την συνοδεία του δικηγόρου του, Αντώνη Δημητρίου την πύλη του ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο κ. Χαμπουλλάς κατήγγειλε τόσο τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομόνοιας, όσο και τον υπεύθυνο ασφαλείας των πρασίνων για εξύβριση και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης. 
 
Η ανακοίνωση:
«Τα δικηγορικά μας γραφεία (ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ&ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ.Ε.Π.Ε) τα οποία εκπροσωπούν τον Πρόεδρο του Σωματείου της Ανόρθωσις Αμμοχώστου, Ευγένιο Χαμπουλλά, επιθυμούν να πληροφορήσουν το κοινό αλλά και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα ακόλουθα :
 
(α) Σήμερα 15/09/2020 ο κύριος Ευγένιος Χαμπουλλάς μαζί με την συνοδεία δικηγόρου, από τα Δικηγορικά γραφεία Δημητρίου και Δημητρίου Δ.Ε.Π.Ε, έχει μεταβεί και προβεί σε καταγγελία στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας εναντίον του αναπληρωτή προέδρου της Ομόνοιας Λευκωσίας αλλά και του Υπεύθυνου Ασφαλείας της Ομόνοιας Λευκωσίας.
 
(β) Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Χαμπουλλάς έχει προβεί σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον των πιο πάνω προσώπων οι οποίες αφορούν τα αδικήματα της Απειλής, της Επίθεσης προκαλούσας πραγματικής σωματικής βλάβης αλλά και της εξύβρισης, αδικήματα τα οποία σύμφωνα με τον πελάτη μας διαπράχθηκαν εναντίον του, κατά την 12/09/2020 στον Αγώνα Ανόρθωση Αμμοχώστου ν. Ομόνοια Λευκωσίας.
 
Επισημαίνουμε δε, ότι τα Δικηγορικά μας γραφεία όσο και ο πελάτης μας δεν θα προβούν σε οποιεσδήποτε άλλες δημόσιες δηλώσεις σεβόμενοι το ανακριτικό έργο αλλά και έχοντας εμπιστοσύνη στην Αστυνομική Δύναμη και στο έργο που επιτελεί».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια