Πήρε την πρόκριση στα πέναλτι η Ομόνοια

Στην παράταση για τρίτο σερί παιχνίδι οδηγήθηκε η Ομόνοια. Οι πράσινοι εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΓΣΠ και θα παίξουν τα ρέστα τους στο μισάωρο της παράτασης. 
 
Οι πράσινοι, θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τη νίκη, που θα τους στείλει στον τέταρτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου τους περιμένει ο Ολυμπιακός Πειραιώς.
 
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ επιθετικά το παιχνίδι και δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.
 
Το τριφύλλι κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Μίκαελ Λούφτνερ στο 31' της αναμέτρησης, βάζοντας τους πράσινους σε θέση οδηγού.
 
Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεθ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο αμυντικός του τριφυλλιού από κοντινή απόσταση έγραψε το 1-0 για την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ. 

Περίπου δεκατέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ερυθρός Αστέρας έφερε το ματς στα ίσα στο 45’. Μετά από σέντρα του Μπεν ο Ίβανιτς πετάχτηκε ψηλά στην περιοχή και έγραψε το 1-1, με τον Χούμποτσαν να μην τον προλαβαίνει. 

Πάρα τις ευκαιρίες που έχασαν οι δύο ομάδες, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ για να πάρουν την πρόκριση, με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί σε ημίωρη παράταση. 

Το σφύριγμα της λήξης των 120 λεπτών, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και το εισιτήριο πρόκρισης παίχτηκε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι. 

Η διαδικασία των πέναλτι:

-Γκάβριτς 0-1 ο Ερυθρός Αστέρας

-Γκόμεθ 1-1 η Ομόνοια

-Μπέν 1-2 ο Ερυθρός Αστέρας

-Γκόμεζ 2-2 η Ομόνοια

-Φατσινέλι, απόκρουση Φαμπιάνο

-Ασάντε 3-2 η Ομόνοια

-Ντέγκενεκ, αποκρούει ο Φαμπιάνο

-Λέσιακς 4-2 η Ομόνοια και προκρίνεται στον τέταρτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (93' Κούσουλος), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Τιάγκο, Παπουλής, Κακουλλής (65′ Σενέ).

Ερυθρός Αστέρας (Ντέγιαν Στάνκοβιτς): Μπόριαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντεγένεκ, Ρόντιτς, Σανόγκο, Κανγκά, Ίβανιτς, Μπεν, Κάταϊ, Βουκάνοβιτς (89' Φαλτσινέλι).

Σκόρερ: 31′ Λούφτνερ / 45′ Ίβανιτς

Κίτρινες: Χούμποτσαν / Σανόγκο, Κάταϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πηγή φωτογραφίας: FK Crvena zvezda in English Twitter

Δειτε Επισης

Για πρώτη φορά trade 7 ομάδων στο NBA με... φόντο τον Ντουράντ στους Ρόκετς
F1, Μ. Βρετανία: Ο Νόρις νικητής εντός έδρας στο Σίλβερστον μετά την ποινή στον Πιάστρι
Στον Χατσάνοφ το πρώτο εισιτήριο για τους «8» του Wimbledon
Ομπράντοβιτς για Ιτούδη: «Κάποιες φορές νόμιζαν ότι θα πιαστούμε στα χέρια»
Η Κιπιέγκον «κατέρριψε» την... Κιπιέγκον με 3:48.68 στα 1.500μ. στο Γιουτζίν (vid)
Στους Γκρίζλις ο Λαντέιλ
Έτρεξε μαραθώνιο ντυμένος John Cena και του απάντησε ο ίδιος ο θρύλος του WWE-Η συγκινητική ιστορία του Matthew
Βόμβα του Μαρκ Στάιν: «Οι Νάγκετς είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Βαλαντσιούνας»
Η Κύπρος ξεκίνησε προετοιμασία για το EuroBasket 2025 και αποφασίζει άμεσα για Ράιτ
Ξαναχτύπησε ο Ιβανίσεβιτς για τον Τσιτσιπά-«Είναι σαν ένα μωρό, πρέπει ν' αλλάξει πράγματα εκτός γηπέδου»