Σκέφτεται ήδη Ανόρθωση ο Σωφρόνης-Το κλειδί της πρόκρισης

Στο γεγονός ότι η έδρα του ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα δύσκολη, στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την νίκη της ομάδας του, που της χάρισε την πρόκριση στο τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Ο κ. Αυγουστή, αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για τη δύσκολη πρόκριση, είπε ότι «είμαστε η δεύτερη ομάδα που κερδίζει σε αυτή την έδρα. Συγχαρητήρια σε όλες τις Κυπριακές ομάδες που προκρίθηκαν, γιατί το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και βλέπουμε τα αποτελέσματα, δεν είναι τυχαία».
 
Επισήμανε εξάλλου ότι «μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, έχουμε κάποια προβλήματα που θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε αυτές τις δύο μέρες και θα πάμε να παίξουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα».
 
Το κλειδί της επιτυχίας, ήταν ότι «οι παίκτες έδωσαν πολλά και εφάρμοσαν κατά γράμμα την τακτική μας», είπε ο κ. Αυγουστή.
 
Ερωτηθείς για το τι είπε στους ποδοσφαιριστές στο ημίχρονο, ο κ. Αυγουστή ανέφερε ότι είμαι προπονητής που αλλάζω πράγματα, που παίρνω ρίσκα. Αποφασίσαμε να πιέσουμε με τρίτο επιθετικό και να κρατήσουμε μπάλες ψηλά και μας βγήκε. Ξέραμε ότι είναι δύσκολη έδρα. Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Είδαμε ότι και ο ΠΑΟΚ πέρσι ότι ήρθε 2-2 εδώ. Κρατάμε την σημαντική πρόκριση στον επόμενο γύρο».
 
Έστειλε επίσης το μήνυμα πως «το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε όλες οι κυπριακές ομάδες και στον επόμενο γύρο. Την Κυριακή θα έχουμε άνθρωπο δικό μας να παρακολουθήσει τον αντίπαλο (σ.σ Λεχ Πόζναν). Έχει δρόμο αυτό το παιχνίδι. Από σήμερα αρχίζουμε προετοιμασία για την Ανόρθωση».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια