Η μπηχτή του Πετεβίνου για το Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας

Kαρφιά με αποδέκτη την Ομόνοια, πέταξε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, με αφορμή τον ορισμό του αγώνα απέναντι στην Ζρίνσκι για το Γιουρόπα Λιγκ, στις 21:00, την ερχόμενη Πέμπτη.
 
Μιλώντας στον Sport Fm, o κ. Πετεβίνος, ανέφερε ότι «είναι η πιο σωστή ώρα για να μπορέσεις να αγωνιστείς, λόγω των καιρικών συνθηκών. Έχει οριστεί στις 21:00, διότι παίζουμε Κυριακή με ΕΝΠ και προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ξεκούραση. Δεν ξέρω αν άλλες ομάδες βάζουν νωρίς τα παιχνίδια τους, αλλά εμείς ως ΑΠΟΕΛ δεν το κάνουμε».
 
Υπενθυμίζεται ότι η Ομόνοια όρισε την αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στις 18:00.
 
Σε ό,τι αφορά την πρόκριση επί της Καϊσάρ, είπε πως «ήρθαμε και στις αποσκευές μας ήταν η πρόκριση. Ιδανικό ήταν πως την συνδυάσαμε και με καλή εμφάνιση. Στο ποδόσφαιρο, από τη στιγμή που είσαι καλός, πρέπει να υπάρχει και συνέχεια. Το δεύτερο δείγμα καλής εμφάνισης ήταν ένα βήμα πιο μπροστά. Ήμασταν παραγωγικοί στην επίθεση, αμυντικά δεν απειληθήκαμε και τόσο. Στο πρώτο ημίχρονο, η μοναδική παραφωνία ήταν το γκολ της Καϊσάρ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ότι έκανε η Καϊσάρ το έκανε από τη δική μας κούραση. Γενικότερα, χθες είχαμε την καλύτερη μας εμφάνιση, ανεξάρτητα από διοργανώσεις. Το αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι πλέον είμαστε στην πορεία να δούμε τον ΑΠΟΕΛ που θέλουμε».
 
Για την περίπτωση του Νικόλα Ιωάννου υπέδειξε πως «όσοι έμειναν εκτός από το χθεσινό παιχνίδι, ήταν από απόφαση του προπονητή. Είναι υποχρέωση του ιδίου να κερδίσει ξανά τη θέση του. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ που έχει σίγουρη τη θέση του. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση του αριστερού μπακ, αφού ο Γουίλερ τα πάει πολύ καλά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»