Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τα βίντεο «κάρφωσαν» πέντε Ομονοιάτες-Έπεσαν οι πρώτες καταγγελίες

  19/09/2020 09:21
Τα βίντεο «κάρφωσαν» πέντε Ομονοιάτες-Έπεσαν οι πρώτες καταγγελίες

Τα βίντεο «κάρφωσαν» πέντε Ομονοιάτες-Έπεσαν οι πρώτες καταγγελίες

  19/09/2020 09:21

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, ώστε να ταυτοποιήσουν όσους συμμετείχαν στους πανηγυρισμούς, για την πρόκριση της Ομόνοιας σε Λεμεσό και Λευκωσία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί πέντε πρόσωπα, που πανηγύριζαν στην Λεμεσό, ωστόσο δεν τηρούσαν τα διατάγματα της Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό. Πρόκειται για ένα 27χρονο, δύο 40χρονους, ένα 32χρονο κα ένα 21χρονο.
 
Οι πέντε τους ανακρίθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ κατηγορήθηκαν γραπτώς, ώστε να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Εξάλλου, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, για να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν και όσοι πανηγύριζαν στην Λευκωσία και δεν τηρούσαν τα διατάγματα της Κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έχει θέσει στο μικροσκόπιο της βίντεο και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει όσους συμμετείχαν στα έκτροπα, ενώ την ίδια ώρα εξετάζεται το οπτικό υλικό και σε σχέση με την παραβίαση των σχετικών διαταγμάτων για τον κορωνοϊό. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συσταθεί δύο ανακριτικές ομάδες σε Λευκωσία και Λεμεσό, οι οποίες έλαβαν οδηγίες για να διερευνήσουν τα πάντα, τόσο σε σχέση με τα έκτροπα όσο και με την παραβίαση των σχετικών διαταγμάτων. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας