Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Τελευταίως εν να ππουνιάρω τον Πρόδρομο... Είναι απίστευτο πράγμα»

  20/09/2020 13:18
«Τελευταίως εν να ππουνιάρω τον Πρόδρομο... Είναι απίστευτο πράγμα»

«Τελευταίως εν να ππουνιάρω τον Πρόδρομο... Είναι απίστευτο πράγμα»

  20/09/2020 13:18
Στις επικρίσεις κατά της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και στην άνοδο της Ομόνοιας και στον κόσμο των πρασίνων που έχει πορωθεί, αναφέρθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Μαλέκκος, μιλώντας στους Βάσσου Ηλιάδη και του Μάριου Νεοφύτου στο Podcast Talks.

Σε σχέση με τους οπαδούς που δεν πάνε γήπεδο: «Ο κόσμος πρέπει να πάει στο γήπεδο. Αφού σου αρέσει το ποδόσφαιρο και για σένα είναι το παν και κάνεις και κριτική, πρέπει να βρεις τρόπο να πάεις στο γήπεδο. Κάνουν κριτική σε μία ομάδα που τα έκανε όλα τα τελευταία χρόνια. Ήδη άρχισαν να φέρνουν τον νου τους τωρά που πάει καλά η Ομόνοια. Έπρεπε μίνιμουμ να υπάρχουν 10.000 σε κάθε ματς. Ξέρεις πότε θα φέρουν το νου τους; Ήδη άρχισε τώρα που πάει καλά η Ομόνοια. Διότι αυτό το νου έχουμε. Δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή η ομάδα τους πρόσφερε τα πάντα και πρέπει να υπάρχουν μίνιμουμ 10 χιλιάδες σε κάθε παιχνίδι.

Για τις επικρίσεις στον Πρόδρομο: «Αφού μου δίνεις πάσα για τον φίλο μου τον Πρόδρομο, που τελευταίως εννά τον… πουνιάρω, ακούω διάφορες κατηγορίες. Εγώ όταν πήγα στον ΑΠΟΕΛ είχα μπροστά μου 300.000 λίρες, την στιγμή που θα πηγαίναν να πιάσουν τα κύπελλα από το σωματείο. Προσωπικά λεφτά έβαλε μπροστά μου ο Πρόδρομος και κατηγορούν έναν άνθρωπο που έκαμε τα πάντα στον ΑΠΟΕΛ. Είναι απίστευτο πράγμα. Έκαμε λάθη, αλλά έχει κανένα που δεν έκαμε; Ανέλαβε την στιγμή που θα έκλεινε η ομάδα. Εγώ όταν πήγα στον ΑΠΟΕΛ, είχε εφτά χρόνια να πιάσει πρωτάθλημα. Τα θυμάμαι αυτά… Δεν μπορούν να κατηγορούν αυτόν τον άνθρωπο».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας