«Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η Ομόνοια για τον Ολυμπιακό, υπάρχει μια αλαζονεία στην Ελλάδα»

Ο Γιώργος Σαββίδης θεωρεί πως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει καθόλου εύκολη αποστολή στα playoffs του Champions League απέναντι στην Ομόνοια. Ο Κύπριος παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ, που έχει περάσει και από την ομάδα της Λευκωσίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

«Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η Ομόνοια για τον Ολυμπιακό. Οι κυπριακές ομάδες δεν είναι καθόλου εύκολες. Υπάρχει μια αλαζονεία στην Ελλάδα για τις ομάδες της Κύπρου, αλλά δεν δικαιολογείται. Και η Λέγκια, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας είχαν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από την Ομόνοια και τις απέκλεισε. Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα. Η Ομόνοια δέχεται δύσκολα γκολ και θα είναι σκληρός αντίπαλος. Είναι μια ομάδα που δεν τη βάζεις κάτω εύκολα. Ακόμη κι εκεί που την πιέζεις και τη σφυροκοπάς, δεν πανικοβάλλεται και αφού περάσουν οι… αστραπές και οι βροντές κάνει το παιχνίδι της», τόνισε.
 
Μιλώντας για το έργο του προπονητή της, Χένινγκ Μπεργκ, είπε: «Ο Μπεργκ φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που έψαχνε η Ομόνοια για να την επαναφέρει εκεί που επιτάσσει η ιστορία της. Είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και εμπιστεύεται όλο το ρόστερ, ακόμη και νεαρά παιδιά. Η ομάδα έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκούς ομίλους, έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το Europa League και διεκδικεί το Champions League».
 
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής