Ντέρμπι όπως παλιά... Έξαλλος ο Κετσπάγια και διπλό ο Απόλλωνας

Μεγάλο διπλό για τον Απόλλωνα, ο οποίος επικράτησε με 3-1 της Ανόρθωσης, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, σε αγώνα που διεξάχθηκε για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση, φωνές και κίτρινη κάρτα στον Κετσπάγια 

Μπροστά στο σκορ μπήκε η ομάδα της Ανόρθωσης, στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στο 20' με σκόρερ τον Οκριασβίλι. Μετά από όμορφο συνδυασμό από τους παίκτες της Κυρίας, ο Κορέια έδωσε τη πάσα στον Κβιλιτάια, έπειτα αυτός έδωσε στον Οκριασβίλι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Το παιχνίδι στα ίσα έφερε ο Απόλλωνας στο 36', καθώς ο Μπένσοπ ευστόχησε από τα ένδεκα βήματα και έκανε το 1-1, στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα η ομάδα της Λεμεσού πήρε κεφάλι στο σκορ με ωραίο σουτ του Πίττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι, οι διαμαρτυρίες και η μεγάλη ανατροπή μέσα σε 11 λεπτά

Μετά από επαφή του Γκαλίτσιου με τον Μπένσοπ, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τιμόθεος Χριστοφή, υπέδειξε την άσπρη βούλα. Με την υπόδειξη του πέναλτι, ο τεχνικός της Κυρίας, Τιμούρ Κετσπάγια, διαμαρτυρήθηκε, ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ανεβάσουν ρυθμούς. 

Στο 45' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ιωάννης Πίττας έγινε δέκτης της μπάλας και με ωραίο συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό του Λόρια.

Έξαλλος ήταν ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, διαμαρτυρόμενος για φάουλ στον Οκριασβίλι, ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο στην Κυρίας, στο 71'.

Ο Γεωργιανός τεχνικός φώναζε στον τέταρτο διαιτητή, ενώ σε μια στιγμή βρέθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου. Ακολούθως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τιμόθεος Χριστοφή, έδειξε την κίτρινη κάρτα στον κόουτς της Κυρίας, ενώ σε διαμαρτυρίες του ποδοσφαιριστή του υποδείκνυε να μην τον αγγίζει.  

Μετά από λάθος πάσα του Οκριασβίλι ο Λάρσον έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε το ένα δύο με Ντιγκινί και ακολούθως πλάσαρε τον Λόρια, από κοντινό σημείο στο 76'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το μοιραίο λάθος του Οκριασβίλι που έκανε τον Απόλλωνα να κλείσει τρίλιζα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος (45′ Αμπαρτζουμιάν), Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Κορέια, Νταουσβίλι, Κ. Αρτυματάς (62′ Ελουντού), Μαργκάσα (46′ Χούσμπαουερ), Οκριασβίλι, Χριστοφή, Κβιλιτάια.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Δημητρίου, Πίττας, Ρομπέρζ, Σάλαϊ, Βασιλείου, Κατελάρης, Ντένιτς, Μάρκοβιτς, Γιαννιώτας (72′ Λάρσον), Νταμπό (81′ Σατσέτι), Μπένσοπ (58′ Ντιγκινί).

Σκόρερ: 19′ Οκριασβίλι / 37′ Μπένσοπ (πέναλτι), 45’+3 Πίττας, 76′ Λάρσον

Κίτρινες: Νταουσβίλι, Χούσμπαουερ Κετσπάγια / Βασιλείου

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου