Η περηφάνια του Μπεργκ, η... ρουκέτα και η σκιά για τον ΑΠΟΕΛ

Περήφανος για τη νίκη της ομάδας του αλλά και την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μιλώντας στην κάμερα της Primetel, στη διάσκεψη Τύπου, με το πέρας του ντέρμπι με την ΑΕΚ.
 
Aναλυτικά: 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα η οποία νίκησε το ΑΠΟΕΛ με 3-0. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Έδειξαν κουράγιο, ποιότητα και πειθαρχία για να κερδίσουν αυτό το ματς. Δεν ήταν εύκολο. Όταν τους ζήτησα σήμερα, απάντησαν. Είναι τοπ παίκτες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλους. Για τον Ντούρις, τον Ασάντε. Ο Κούσουλος τα καθάρισε όλα στην άμυνα, ήταν μια ρουκέτα. Το αριστερό του Κίκο είναι τοπ. Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια για το τι έκαναν σήμερα»

Αν  πήρε εύκολα την απόφαση να αλλάξει ολόκληρη την ενδεκάδα: «Το σκέφτηκα αρκετά πριν το παιχνίδι. Παίξαμε με τον Ερυθρό Αστέρα στην παράταση. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το οποίο είναι προτεραιότητα μας. Έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα. Σήμερα ήταν η ευκαιρία τους, όπως με την Πάφο. Ο Βενιζέλου βελτιώνεται. Ο Χάμπος είναι μαζί μας από πέρυσι. Ο Τζιωνής έκανε ένα σούπερ παιχνίδι. Είναι πολύ εργατικός. Καταφέραμε να προστατεύσουμε την ομάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτοί που έπαιξαν με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι πιο έτοιμοι αλλά θέλαμε να κάνουμε τις αλλαγές.Σήμερα ο Παναγιώτου ήταν απέναντι στον Τρισκόφσκι. Κατάφερε να περιορίσει τον επιθετικό της ΑΕΚ και είναι φανταστικό. Ήταν απόλαυση το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια