«Ατομικά πράγματα μόνο στο τένις υπάρχουν, αν δεν είσαι ομάδα δεν μπορείς»

Χαρούμενος και ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές τους εμφανίστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, ενώ παράλληλα τόνισε πως ατομικά πράγματα γίνονται μόνο στο τένις και πως η ομάδα του υλοποίησε τους στόχους της ως σύνολο στον αγωνιστικό χώρο, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cablenet, με το πέρας της αναμέτρησης.
 
Παράλληλα, ο Κύπριος κόουτς μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. 

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, σε μια δύσκολη έδρα και με μια δύσκολη ομάδα. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι η Ανόρθωση. Ο αντίπαλος με μια εξαιρετική ενέργεια κατάφερε και προηγήθηκε. Μετά βρήκαμε καλύτερα πατήματα στο αγωνιστικό χώρο και πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε ένα πλάνο που μας έδωσε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Κλείσαμε καλά τους χώρους και καταφέραμε το 2-1 να το κάνουμε 3-1 και προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από τους τρεις βαθμούς. Μας δίνει δύναμη. Έξι νέοι ποδοσφαιριστές μπήκαν σε μια δύσκολη έδρα και έδειξαν ότι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι χαρούμενος, δούλεψαν σαν σύνολο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Δημήτρης έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι σήμερα, του αξίζουν συγχαρητήρια. Έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις. Καλή επιτυχία στην Ανόρθωση αλλά και σε όλες τις ομάδες, που μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας για κάθε ομάδα. Ατομικά πράγματα μόνο στο τένις υπάρχουν, αν δεν είσαι ομάδα δεν μπορείς να υλοποιήσεις τους στόχους στον αγωνιστικό χώρο».

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»