Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Ατομικά πράγματα μόνο στο τένις υπάρχουν, αν δεν είσαι ομάδα δεν μπορείς»

  20/09/2020 22:53
«Ατομικά πράγματα μόνο στο τένις υπάρχουν, αν δεν είσαι ομάδα δεν μπορείς»

«Ατομικά πράγματα μόνο στο τένις υπάρχουν, αν δεν είσαι ομάδα δεν μπορείς»

  20/09/2020 22:53
Χαρούμενος και ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές τους εμφανίστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, ενώ παράλληλα τόνισε πως ατομικά πράγματα γίνονται μόνο στο τένις και πως η ομάδα του υλοποίησε τους στόχους της ως σύνολο στον αγωνιστικό χώρο, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cablenet, με το πέρας της αναμέτρησης.
 
Παράλληλα, ο Κύπριος κόουτς μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. 

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, σε μια δύσκολη έδρα και με μια δύσκολη ομάδα. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι η Ανόρθωση. Ο αντίπαλος με μια εξαιρετική ενέργεια κατάφερε και προηγήθηκε. Μετά βρήκαμε καλύτερα πατήματα στο αγωνιστικό χώρο και πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε ένα πλάνο που μας έδωσε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Κλείσαμε καλά τους χώρους και καταφέραμε το 2-1 να το κάνουμε 3-1 και προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από τους τρεις βαθμούς. Μας δίνει δύναμη. Έξι νέοι ποδοσφαιριστές μπήκαν σε μια δύσκολη έδρα και έδειξαν ότι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι χαρούμενος, δούλεψαν σαν σύνολο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Δημήτρης έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι σήμερα, του αξίζουν συγχαρητήρια. Έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις. Καλή επιτυχία στην Ανόρθωση αλλά και σε όλες τις ομάδες, που μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας για κάθε ομάδα. Ατομικά πράγματα μόνο στο τένις υπάρχουν, αν δεν είσαι ομάδα δεν μπορείς να υλοποιήσεις τους στόχους στον αγωνιστικό χώρο».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας