Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Η εξήγηση πίσω από το «no comment» του Κετσπάγια

  21/09/2020 11:30
Η εξήγηση πίσω από το «no comment» του Κετσπάγια

Η εξήγηση πίσω από το «no comment» του Κετσπάγια

  21/09/2020 11:30
Τη λακωνική δήλωση του Τιμούρ Κετσπάγια, «no comment», στη διάσκεψη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.
 
Μιλώντας στον Sport Fm, ο κ. Πηλακούτας ανέφερε πως «το να επιλέγεις αυτό τον τρόπο, στέλνει κάποια μηνύματα, εκεί που πρέπει να πάνε. Δεν είναι έλλειψη σεβασμού, όπως είδαμε να γράφεται και να λέγεται. Αυτοί που έπρεπε να λάβουν αυτά τα μηνύματα, τα έχουν λάβει και δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο. Ήταν ο τρόπος του για να στείλει το δικό του μήνυμα. Κι άλλες φορές είπε πολλά, ο Τιμούρ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση, φωνές και κίτρινη κάρτα στον Κετσπάγια 

Σε ότι αφορά στα της διαιτησίας, σημείωσε πως «δεν θεωρούμε ότι ο διαιτητής επηρέασε το παιχνίδι, αντίθετα έδωσα και συγχαρητήρια στον Απόλλωνα στις δηλώσεις μου. Πολλές φορές., ο κόσμος δεν διαβάζει τις δηλώσεις και εστιάζεται στους τίτλους που δημιουργούν εντυπώσεις».
 
Ξεκαθάρισε πως «τα παράπονα εστιάζονται στον πειθαρχικό τομέα και στο δεύτερο γκολ του Απόλλωνα, όπου προηγήθηκε φάουλ από τον Κατελάρη στον Κβιλιτάϊα και στην αντεπίθεση κέρδισαν το κόρνερ και έκαναν το 1-2».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας