Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ενημερώθηκε για τα άλλα οκτώ κρούσματα η Σαλαμίνα-«Η κατάσταση είναι κρίσιμη»

  22/09/2020 09:07
Ενημερώθηκε για τα άλλα οκτώ κρούσματα η Σαλαμίνα-«Η κατάσταση είναι κρίσιμη»

Ενημερώθηκε για τα άλλα οκτώ κρούσματα η Σαλαμίνα-«Η κατάσταση είναι κρίσιμη»

  22/09/2020 09:07
Ενημερώθηκε και επίσημα για τα άλλα οκτώ κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα η Νέα Σαλαμίνα, από το Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.Σ. της ομάδας «κατά την διάρκεια επαναληπτικών εξετάσεων κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή , διαπιστώθηκε η ύπαρξη οκτώ επιπλέον θετικών κρουσμάτων».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η κατάσταση στο σωματείο μας είναι δύσκολη και κρίσιμη και η σκέψη μας είναι στους ποδοσφαιριστές μας στο επιτελείο μας και στις οικογένειες τους».
 
Αναφέρεται επίσης πως «παρόλο που το σωματείο μας ήδη μετρά μεγάλες πληγές σε όλα τα επίπεδα, εκφράζουμε την βούληση μας ότι θα διαχειριστούμε την κατάσταση και θα αντιμετωπίσουμε τις πρωτόγνωρες συνθήκες και ταυτόχρονα διαβεβαιώνουμε τον κόσμο μας ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις με προτεραιότητα μας να προστατέψουμε όλους όσους αποτελούν το οικοδόμημα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου».
 
Υπενθυμίζεται ότι στην ομάδα είχε βρεθεί θετικός ποδοσφαιριστής που είχε έρθει από το εξωτερικό και όπως υποστηρίζει η Νέα Σαλαμίνα δεν είχε επαφή με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ενώ ακολούθως προέκυψαν άλλα δέκα κρούσματα, τα οποία δεν σχετίζονταν, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η Νέα Σαλαμίνα, με τον ποδοσφαιριστή.
 
Σημειώνεται ότι όλη η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, μαζί με το τεχνικό προσωπικό, βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, ενώ σε τεστ υποβλήθηκαν άλλες τρεις ομάδες που αγωνίστηκαν με την Νέα Σαλαμίνα, μεταξύ των οποίων η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, τα τεστ της οποίας ήταν αρνητικά.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας