Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Τα κολακευτικά λόγια του Μαρτίνς για την Ομόνοια

  22/09/2020 16:53
ΒΙΝΤΕΟ: Τα κολακευτικά λόγια του Μαρτίνς για την Ομόνοια

ΒΙΝΤΕΟ: Τα κολακευτικά λόγια του Μαρτίνς για την Ομόνοια

  22/09/2020 16:53
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, για το αυριανό (23/9) ματς του Ολυμπιακού με την Ομόνοια στον Πειραιά. 
 
Τι σας κάνει να αισιοδοξείτε για το αυριανό παιχνίδι;

«Αύριο πρόκειται για νέα πρόκληση. Μας κάνει αισιόδοξους το γεγονός ότι έχουμε καλή εικόνα, που έχει ψυχή και πίστη. Υπάρχει καλό πνεύμα, έχουμε μια ομάδα με πολύ καλή τεχνική. Θέλουμε να επαναλάβουμε τον περσινό θρίαμβο. Η περσινή πορεία αποκατέστησε το πρεστίζ στην Ευρώπη και είναι η μόνη μας επιθυμία αυτή, να προχωρήσουμε ξανά. Η Ομόνοια αξίζει όλο το σεβασμό. Θέλουμε πραγματικά να συνεχίσουμε».

Έχετε προκριθεί σε όλα τα θερινά προκριματικά σε Ελλάδα και Πορτογαλία; Αυτό σας δίνει κίνητρο;

«Είναι αλήθεια ότι ατα νούμερα έχουν τη δική τους χρησιμότητα, αλλά τώρα έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και αυτά τα νούμερα δεν μετράνε. Υπάρχει αξία στον αντίπαλο. Είμαστε καλα προετμασμένοι. Ξέρουμε τη δουλειά μας, όπως πάντα».

Τις προηγούμενες χρονιές είχατε να δώσετε περισσότερους αγώνες για να μπείτε στην Ευρώπη αλλά είχατε κάνει προετοιμασία. Φέτος λιγότεροι αγώνες αλλά χωρίς προετοιμασία. Τι είναι πιο δύσκολο;

«Είναι αλήθεια ότι η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη. Για όλες τις ομάδες είναι, ίσως περισσότερο για τον Ολύμπιακό. Η χρονιά έπρεπε να τελειώσει με τον τελικό που δεν μας επέτρεψε να δώσουμε να δώσουμε φιλικά. Αυτό για την Ομόνοια είναι πλεονέκτημα. Έχει βρει ρυθμό. Εμείς είμαστε σε περίεργη κατασταση, χωρίς φιλικά. Αυτό μας δημιουργεί αρκετά εμπόδια. Είμαστε όμως ομάδα με αυτοπεποιίθηση και είμαστε προετιμασμένοι».

Έχετε καταλήξει ατον τεραματοφύλακα με τον οποίο θα παίξετε;

«Ο Σα είναι διαθέσιμος, έχει δώσει απαντήσεις τελευταια. Έχω πάρει την απόφασή μου, αλλά αύριο θα μάθετε ποιος θα παίξει. Η αλήθεια είναι ότι είναι μεγάλος ο πονοκέφαλος για εμένα με τις εμφανίσεις του Τζολάκη».

Αντιμετωπίσατε την Ομόνοια σε φιλικό στο Ρέντη. Εκείνο το ματς σας βοήθησε στο διάβασμα του αντιπάλου;

«Η εικόνα της θα είναι διαφορετική. Όταν δώσαμε εκείνο το φιλικό, έκανε προετοιμασία. Τώρα έχει άλλο αγωνιστικό ρυθμό. Δεν θα είναι λοιπόν ίδια ομάδα».

Αποτελεί διπλό στόχο το να δώσετε και βαθμούς στην Ελλάδα που βρίσκεται πίσω από την Κύπρο στη σχετική κατάταξη;

«Όλες οι χώρες που συμμετέχουν στην Ευρώπη έχουν αυτόν τον στόχο, να μαζεύγουν βαθμούς για τη χώρα. Το ίδιο κάνει και ο Ολυμπιακός που έχει δώσει άλλωστε και τους περισσότερους βαθμούς στην Ελλάδα».

Πόσο πνμευματικά έτοιμη είναι η ομάδα;

«Είναι αλήθεια ότι είμασε πολυ καλά. Με τον Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στη φυσική κατάσταση. Αυτό θα βελτιωθεί με τα παιχνίδια. Στον τελικό είχαμε κι εκεί δυσκολίες. Ο Φορτούνης και ο Μασούρας μας βοήθησαν να αλλάξουμε εικόνα. Ραφίνια και Χολέμπας έδειξαν κι αυτοί ότι είναι σε θέση να βοηθήσουν. Είμαστε καλά, πιστεύω στην ομάδα και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας