Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έγινε διασπορά του ιού σε άλλα άτομα από παίκτες του Εθνικού και της Σαλαμίνας

  23/09/2020 18:36
Έγινε διασπορά του ιού σε άλλα άτομα από παίκτες του Εθνικού και της Σαλαμίνας

Έγινε διασπορά του ιού σε άλλα άτομα από παίκτες του Εθνικού και της Σαλαμίνας

  23/09/2020 18:36
Κορυφώνεται η ανησυχία για τα κρούσματα κορωνοϊού στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού με βάσει τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, προέκυψαν συνολικά 23 νέα κρούσματα που σχετίζονται με τον Εθνικό Άχνας και τη Νέα Σαλαμίνα.
 
Συγκεκριμένα, στον Εθνικό Άχνας, ανακοινώθηκαν 18 κρούσματα κορωνοϊού 14 από τα οποία αφορούν ποδοσφαιριστές και 4 μέλη της ομάδας.
 
Παράλληλα, εντοπίστηκαν, άλλα τρία κρούσματα από το οικογενειακό περιβάλλον ατόμου από τον Εθνικό Άχνας που επίσης έκαναν ιδιωτικά την εξέταση. Ως εκ τούτου, το cluster του Εθνικού μετρά συνολικά 21 κρούσματα.
 
Σε ότι αφορά στην αλυσίδα της Νέας Σαλαμίνας, εντοπίστηκαν άλλα τρία κρούσματα, που είναι επαφές ποδοσφαιριστή της ομάδας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 23.
 
Με βάση τα νέα κρούσματα, φαίνεται ότι υπήρξε διασπορά του ιού, τόσο από την αλυσίδα του Εθνικού, όσο και από αυτή της Νέας Σαλαμίνας.
 
Σημειώνεται ότι έχει συγκληθεί για αύριο έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για συζήτηση της κατάστασης, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά τα μαζικά κρούσματα σε ποδοσφαιρικές ομάδες, από την οποία αναμένεται να προκύψουν αποφάσεις.
 
Σε ότι αφορά στην Πάφος FC, η οποία υποβλήθηκε σε τεστ, λόγω του αγώνα που έδωσε με τον Εθνικό Άχνας, το περασμένο Σάββατο, τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.
 
Υπενθυμίζεται ότι λόγω κορωνοϊού, έχουν αναβληθεί μέχρι στιγμής τέσσερις αγώνες, ενώ τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό δεκάδες άτομα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας