ΒΙΝΤΕΟ: Με πέναλτι-φάντασμα και κανονιά πλήγωσε την Ομόνοια ο Ολυμπιακός

Με ένα πέναλτι-φάντασμα (προηγήθηκε φάουλ) στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης, και ένα πανέμορφο γκολ του Ελ Αραμπί στο 90'ο Ολυμπιακός Πειραιώς, λύγισε την μαχητική Ομόνοια, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Οι πράσινοι, παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να φύγουν από τον Πειραιά με θετικό αποτέλεσμα και στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης, θα ψάξουν τη νίκη με τρία γκολ διαφορά, για να πετάξουν στ' αστέρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
 
Το προφίλ του αγώνα
 
Ο Ολυμπιακός, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έψαξε από νωρίς το γκολ, ωστόσο πότε οι αμυντικοί της και πότε ο Φαμπιάνο δεν επέτρεψαν παραβίαση της εστίας τους.
 
Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες, στο ισόπαλο 0-0. 
 
Στην επανάληψη, ο Ντούρις πέρασε στη θέση του Σενέ και η Ομόνοια έγινε πιο κινητική επιθετικά, με τον Σλοβάκο, να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 52' για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο το σουτ του έφυγε έξω.

Ο Ολυμπιακός, πήρε τελικά κεφάλι στο σκορ στο 69', μετά από εύστοχη εκτέλεση του Βαλμπουενά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ντάνι Μακέλι, υπέδειξε παράβαση σε χέρι του Λέσιακς, ωστόσο στην αρχή της φάσης προηγήθηκε τράβηγμα από τον Ραντζέλοβιτς που δεν δόθηκε και έτσι η φάση θα έπρεπε να σταματήσει πριν την παράβαση του Τσέχου.

Στο 90' ο Ελ Αραμπί μετά από μια εξαιρετική ενέργεια άδειασε τον Λοΐζου και με ένα σουτ κανονιά, νίκησε τον Φαμπιάνο για το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ολυμπιακός Πειραιώς:  Σα, Ραφίνιο, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Φορτούνης (58′ Ελ Αραμπί), Μασούρας (58′ Ραντζελοβιτς), Χασάν (76′ Εμβιλά).

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Μποτεάκ (87′ Λοΐζου), Τιάγκο, Παπουλής (80′ Ασάντε), Σενέ (46′ Ντούρις).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»
Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό